Alienware predstavio novi desktop hardver u iščekivanju RTX 3000 kartica - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Alienware predstavio novi desktop hardver u iščekivanju RTX 3000 kartica

Alienware predstavio novi desktop hardver u iščekivanju RTX 3000 kartica

Uz najavljenu NVIDIA® GeForce RTX™ 30 seriju grafičkih kartica i NVIDIA® G-SYNC® od 360Hz, Alienwareovi uređaji predstavljaju velik korak naprijed u performansama i nevjerojatnom vizualnom iskustvu.

Nova Alienware Aurira R11

Pružajući osjećaj poput najvećih Esports natjecanja, Alienware Aurora R11 namijenjena je za sa svakog gejmera i digitalnog kreativca. Dostupan s posebno napravljenim grafičkim karticama NVIDIA GeForce RTX 30 serije i 10. generacije Intel® Core ™ i9 10900KF procesora, novi Aurora model spreman je za budućnost s kućištem za kojeg nisu potrebni alati kako bi se nadogradile komponente.

Osmišljen je inovativni način za hlađenje i pružanje dodatne snage kada je najpotrebnije. Alienware inženjerski timovi dizajnirali su prilagođenu grafičku karticu s posebnom pažnjom na hlađenje, protok zraka i učinkovitost:

Unaprjeđeno hlađenje - naš novi dizajn hlađenja uključuje četverostruke bakrene cijevi od 10 mm s integriranim komorama za paru. To je naš najveći promjer toplinskih cijevi dosad.

Inovativni protok zraka - Način na koji zrak struji kroz grafičku karticu jedinstven je sam po sebi. Riječ je o prvoj Alienwarevoj inovaciji koja uključuje dvostruki aksijalni dizajn ventilatora s pozitivnim rasterećenjem stražnjeg tlaka. To omogućuje izlazak topline iz posebno smještenih otvora, što pomaže u upravljanju protoka zraka i topline.

Maksimalna učinkovitost – dizajnirane da maksimalno iskoriste prostor, ove kratke grafičke kartice (duljine 267 mm) dolaze s 2,5x PCI utora (nasuprot 3) i koriste PCI-Express konektore od 8 pinova za napajanje.

 

Novi monitori za nove performanse

Da bi pružili samo najbolje iskustvo grafičkog prikaza, novi napredni Alienware gejming monitori dolaze u tri različite veličine.

 

Alienware 25 Gaming Monitor (AW2521H)

aw2521h

Esports natjecatelji zahtijevaju samo najveću brzinu osvježavanja, a to je upravo ono što nudi Alienware 25 Gaming Monitor (AW2521H). Ovaj 24,5-inčni model donosi najveću brzinu osvježavanja na svijetu od 360 Hz , vrijeme odziva od 1 ms, FHD rezoluciju i revolucionarni NVIDIA Reflex Latency Analyzer - alat za mjerenje kašnjenja sustava. Sustav otkriva klikove miša, a zatim mjeri vrijeme potrebno za promjenu piksela na zaslonu, pružajući sve podatke potrebne za mjerenje rada miša, računala i monitora.

Zahvaljujući NVIDIA G-SYNC i brzoj IPS tehnologiji, PC igre rade glatko, bez zastajkivanja ili zamućenja zaslona dok uživate u bogatstvu boja iz svakog kuta.

 

Alienware 27 Gaming Monitor (AW2721D)

aw2721d

Novi Alienware 27 Gaming Monitor (AW2721D) također nudi munjevitu brzinu osvježavanja od 240Hz, QHD rezoluciju, vrijeme odziva od 1 ms za sivu boju, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE certifikat i zadivljujući prikaz s VESA DisplayHDR ™ 600 tehnologijom za sve gejmere željne pobjede. Brzi IPS Nano Color zaslon osigurava bogato i dosljedno iskustvo boje pod bilo kojim kutom.

 

Alienware 38 Gaming Monitor (AW3821DW)

aw3821dw

Monitor za igre Alienware 38 (AW3821DW) dizajniran je da vas u potpunosti uvuče u igru, a sadrži 37,5-inčni, brzi IPS Nano Color zakrivljeni zaslon s WQHD+ rezolucijom. Uz NVIDIA G-SYNC ULTIMATE certifikat i VESA DisplayHDR ™ 600, možete uživati u glatkom igranju uz ultra nisko kašnjenje, zajedno sa zapanjujuće realističnim prikazom.

 

Prijenosna zvijer sa 360 Hz zaslonom: Alienware Area-51m

 

Alienware Area 51m

Ako puno vremena provodite u pokretu, ali i dalje želite imati snagu stolnog računala, ne tražite više od novog Alienware Area-51m. Zasnovan na Legend industrijskom dizajnu, Area-51m izdvaja se kao jedan od najsnažnijih prijenosnih računala za gejming na svijetu. Ovu 17-inču prijenosnu zvijer dignuta je na sljedeću razinu sa zapanjujućim 360Hz FHD zaslonom koji poboljšava vizualni doživljaj.

 

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Alienware predstavio novi desktop hardver u iščekivanju RTX 3000 kartica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.