Stiže Epson SureColor SC-F100, prvi kompanijin A4 sublimacijski pisač

Stiže Epson SureColor SC-F100, prvi kompanijin A4 sublimacijski pisač

Epson je najavio dolazak prvog A4 sublimacijskog pisača SureColor SC-F100.

Uređaj je namijenjen za izradu promotivnih i personaliziranih materijala za šalice, privjeske, maske za telefon i slično. Isto tako se može koristiti za proizvode po mjeri poput kapa, pregača i jastuka.
Uređaj dolazi s Epson PrecisionCore MicroTFP ispisnom glavom te bočicama s tintom od 140 ml koje se mogu nadopunjavati. SureColor SC-F100 ima 2,4 inčni LCD ekran u boji te brojne opcije poveczivanja poput Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet i USB 2.0.

500 epson surecolor sc f100 4 mid 4
SC-F100 nudi malim tvrtkama brzu proizvodnju i niske ukupne troškove vlasništva (TCO) i ne zahtjeva posebno znanje za postavljanje, rad ili održavanje. Bočice s tintom od 140 ml pružaju jeftiniju alternativu tintama iz tonera.
SC-F100 je dio Epsonovog kompletnog i pouzdanog rješenja za ispis, koje uključuje tintu, uređaje i papir, a svi oni su dizajnirani za neometani zajednički rad. Pisač dolazi s jednogodišnjim jamstvom, odnosno volumenom ispisa do 6000 listova.

a1234 productpicture hires en int surecolor sc f100 black 11 7
Predstavnica Epsona za regiju Ana Bajagić pisač je predstavila: „Nadovezujući se na izuzetno uspješni SC-F500 kojeg smo lansirali 2019. godine, SC-F100 je sjajan novi dodatak Epsonovoj liniji za sublimaciju boje. Omogućiti će većem broju tvrtki proširenje na sve popularnije tržište promotivne robe. Korisnici ne moraju biti stručnjaci za upravljanje pisačem - zadaci za ispis mogu se slati putem Wi-Fi mreže pomoću Epsonovog namjenskog upravljačkog programa. S novom Epson Cloud Solution PORT platformom koja je također omogućena, korisnici mogu pripaziti na troškove ispisa i pratiti upotrebu tijekom vremena."

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Stiže Epson SureColor SC-F100, prvi kompanijin A4 sublimacijski pisač - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.