Realme 7 Pro stiže sa 65 W SuperDart punjačem, a Realme 7 s fokusom na gaming - 3.0 out of 5 based on 1 vote
Realme 7 Pro stiže sa 65 W SuperDart punjačem, a Realme 7 s fokusom na gaming

Realme 7 Pro stiže sa 65 W SuperDart punjačem, a Realme 7 s fokusom na gaming

Realme je predstavio dva nova telefona iz serije 7. Realme 7 Pro dolazi s ultrabrzim 65W SuperDart punjačem koji u deset minuta može napuniti do 43%, dok će za 24 minute baterija biti puna.

Telefon dolazi sa Super AMOLED ekranom dijagonale 6,4 inča, koji ima vrlo tanke rubove ekrana i čitač otiska prsta ispod zaslona. Pokreće ga mid range Snapdragon 720G i dolazi u kombinaciji od 8 GB radne memorije i 128 GB spremišnog prostora.
Telefon ima sustav od četiri stražnje kamere, pri čemu glavna kamera od Sonya ima 64MP, a tu je i ultraširoka 8 megapikselna kamera. Realme 7 Pro ima još crno bijelu leću za portretne fotografije i Makro leću sa žarišnom duljinom od 4 centimetra.
Telefon će dolaziti s Androidom 10, dok je upgrade na Android 11 obećan kroz mjesec dana.

relame 7 pro
Slabiji "obični" Realme 7 ima 6,5 inčni IPS ekran, ali sa osvježenjem ekrana od 90Hz. Za razliku od jačeg modela, običnu sedmicu pogoni MediaTek Helio G95 čipset koji ima snažan GPU, ali i troši više energije, što je Realme kompenzirao ugradnjom veće baterije od 5000 mAh. Realme 7 nema SuperDart punjač, ali i dalje ima 30W punjač koji je dosta brz. Mali downgrade doživjele su i kamere, pa glavna im 48 megapiksela dok se ultraširoka nije promijenila.
Oba telefona su prvi modeli koji su prošli TÜV Rheinlandovu novu provjeru pouzdanosti pametnih telefona koja uključuje 22 velika i 38 manjih testova koji odgovaraju na pitanje pouzdanosti u svakodnevnom korištenju, korištenim komponentama i otpornosti na ekstremna okruženja.
Inače, za naše tržište distribuciju Realme telefona u Hrvatskoj započela je M SAN Grupa, no nije poznato da li su ekskluzivni distributeri, budući da brend već postoji od prije na našem tržištu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Realme 7 Pro stiže sa 65 W SuperDart punjačem, a Realme 7 s fokusom na gaming - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.