Nokia 8.3 5G kreće u prodaju, a stižu modeli 2.4 i 3.4

Nokia 8.3 5G kreće u prodaju, a stižu modeli 2.4 i 3.4

Nokia je predstavila dva pristupačna modela Nokia 2.4 i Nokia 3.4, a u prodaju je pušten Nokia 8.3 5G model više klase.

HMD Global je Nokiu 8.3 5G promovirao kroz novi film o Jamesu Bondu Za smrt nema vremena u kojemu ga nosi nova 00 agentica. Telefon stiže sa Snapdragon 765 čipsetom i četverostrukom stražnjom kamerom sa Zeiss optikom. Radi se o glavnoj 64 MP kameri, ultraširokoj kameri od 12 megapiksela te makro i dubinskoj kameri od 2 MP. Tu je i 6,81 inčni IPS zaslon, te kobinacijama memorije 6/64 Gb i 8/128 GB.

Nokia 8 4 stragaNokia 8.3 5G kreće u prodaju od danas uz prosječnu cijenu od 599 eura. Dodatno, vlasnici Nokia 8.3 5G uređaja će dobiti šestomjesečnu pokusnu pretplatu na Google One.

Nokia 8 3 manja Snimajte i editirajte u pokretu uz brži upload i dodatnih 100GB pohrane na Google Drive, Gmail i Google Photos servisima – sve u jednoj pretplati koja se može dijeliti među pet korisnika.
Mnogo pristupačniji dvojac je Nokia 2.4 i 3.4. Naglasci početnog 2.4 modela uključuju dvije stražnje kamere, veliku bateriju od 4500 mAh, širu paletu boja kućišta i atraktivnu cijenu od 119 eura.

Nokia 2 4 manja Ekran ima 6,5'' i HD+ rezoluciju te s obzirom da se radi o nativnom Androidom planirane nadogradnje do verzije 12.
Nokia 3.4 ima trostruku kameru koja uključuje i ultraširoku leću, jači Qualcommm Snapdragon 460 procesor, ali i nešto manji 6,39'' zaslon. Tri kamere uključuju 13 MP glavnu, te 5 MP ultraširoku i 2 MP dubinsku za bolje bokeh portrete.

Nokia 3 4 manja
Nokia je predstavila i Nokia Power Earbuds Lite slušalice koje isporučuju 35 sati autonomije s kutijicom, IPX7 certifikat što znači da su vodootporne do metra dubine sat vremena, Cijena novih slušalica je 59,99 eura.
Nokia Wireless Speaker je prijenosni zvučnik koji nudi 4 sata rada, bluetooth 5.0, može se povezati s još jednim zvučnikom za stereo način te ima integrirani mikrofon, Sve to za 34,90 eura.
Predstavljena je i nova poslovna usluga. HMD Connect Pro nudi jednostavniji način za tvrtke koje žele da su njihovi pametni telefoni i drugi uređaji povezani po čitavom svijetu na siguran i transparentan način. Ova usluga nudi centralizirano upravljanje SIM karticama uz potpunu kontrolu i prevenciju prevara, sigurno preusmjerene podatke u realnom vremenu, dijagnostiku i otklanjanje pogrešaka. Uz preko 600 mrežnih operatera u 160 zemalja HMD Connect Pro nudi potpunu fleksibilnost, transparentnu i vrlo konkurentnu naplatu i jednostavnu a robusnu konzolu za upravljanje SIM karticama i cijenama koje su u skladu s vašim potrebama za prometom bez obzira u koliko zemalja poslujete.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nokia 8.3 5G kreće u prodaju, a stižu modeli 2.4 i 3.4 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.