Gužve i nestašica novih NVIDIA GeForce RTX 3080 kartica - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Gužve i nestašica novih NVIDIA GeForce RTX 3080 kartica

Gužve i nestašica novih NVIDIA GeForce RTX 3080 kartica

Ponavlja se priča s dostupnošću novih NVIDIA grafičkih kartica. Zanimljivi video stigao nam je iz Kalifornije gdje su pred trgovinom ogromni redovi za GeForce RTX 3080 Founders Edition grafičku karticu.

Kartica je bila nedostupna nekoliko sekundi nakon pojavljivanja na webshopu. Nakon što je objavljeno da je dostupna u trgovinama, kupci su nahrlili, no ni na jednoj lokaciji nije bilo mnogo primjeraka nove kartice. Konkretan video je ipsred Microcenter trgovine gdje je većina od ovih ljudi u redu ostalo praznih ruku. Djelatnik iz trgovine na Redditu je podijelio da je trgovina imala samo 85 kartica na stanju. I webshop NVIDIA-e se srušio nakon navale na novi proizvod. Narudžbe se sada preuzimaju ručno, a NVIDIA tvrdi da je stanje proizvodnje odlično, što znači da se ovi problemi ne bi trebali nastaviti. U protivnom, za nadolazeću RTX 3070 problemi će biti još veći s obzirom na cijenu i ogroman skok u performansama u odnosu na prošlu seriju.

Tustin, CA Waiting List Line | None are getting a RTX 3080 today | We had 85 in stock with the line over 100 starting at 9pm yesterday. from r/Microcenter
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gužve i nestašica novih NVIDIA GeForce RTX 3080 kartica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.