Philips monitori predstavljaju E gaming seriju s VA matricom i 144 Hz osvježavanjem ekrana

Philips monitori predstavljaju E gaming seriju s VA matricom i 144 Hz osvježavanjem ekrana

MMD, brend licencirani partner Philips monitorsa najavio je E seriju gaming monitora čime će Philips agresivnije krenuti u gaming segment tržišta. Prvi monitori E serije su Philips 24E1GAJ i Philips 272E1GAJ.


Oba modela imaju omjer ekrana 16:9 i VA matricu koja donosi odličan prikaz boja i visok kontrast. Dizajnerski se radi o monitorima s vrlo tankim rubom oko ekrana čime sam zaslon još više dolazi do izražaja. Osim za igre, ova E serija pogodna je za office alate, ali i multimedijsku primjenu kojoj u prilog idu stereo zvučnici s kojima dolaze oba uređaja.

Philips 242E1GAJ manja body
Philips 24E1GAJ i Philips 272E1GAJ imaju ekran s brzinom osvježavanja od 144 Hz što je iznimno bitno za kompetetivni gaming. U naslovima u kojima je svaka milisekunda važna poput CS:GO ili Warzone, osim stope osvježavanja bitan je i odziv ekrana od 1 ms, a manji Philips 24E1GAJ ima i podršku za AMD FreeSync Premium tehnologiju koja spriječava artefakte, trzanje i kidanje slike. U OSD izborniku postoji nekoliko modova igre, među kojima se ističe onaj za gaming.
E serija gaming monitora dolazi s Ultra Wide-Color tehnologijom koja pruža još širi spektar boja za sjajniju sliku, dodatno oživljavajući medijsku zabavu, slike, pa čak i produktivnost. Zahvaljujući SmartContrast tehnologiji koja analizira prikazani sadržaj, ovi monitori automatski prilagođavaju boju i kontroliraju intenzitet pozadinskog osvjetljenja.

Philips 242E1GAJ body1 E serija također dolazi i s Flicker-Free tehnologijom za još veću udobnost gledanja i LowBlue način rada za jednostavnu produktivnost.
Philips 242E1GAJ monitor je već dostupan po maloprodajnoj cijeni od 1350 kuna, dok će Philips 272E1GAJ monitor biti dostupan sredinom listopada ove godine za 1651 kunu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips monitori predstavljaju E gaming seriju s VA matricom i 144 Hz osvježavanjem ekrana - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.