HP bežična gaming periferija bez laga i s brzim punjenjem

HP bežična gaming periferija bez laga i s brzim punjenjem

Pod svojim Omen brendom, HP je predstavio gaming trojac periferije u vidu novih bežičnih slušalica, miša i tipkovnice. Sva tri uređaja koriste HP Warp wireless tehnologiju koja omogućuje brzu 2,4 GHz konekciju bez vidljivog laga.

Omen Frequency su nove bežičnne slušalice sa 7.1 surround zvukom. Donose do 30 sati trajanja baterije i podešavanje ekvilajzera kroz OMEN upravljački centar. Osim reprodukcije bez laga koja je krucijalna za brze kompetetivne igre, Omen Frequency dolaze s USB-C punjenjem i imaju mikrofon s poništavanjem okolne buke. Slušalice stižu u blagdansko vrijeme s početnom cijenom od 169 dolara.
OMEN Spacer bežična TKL tipkovnica ima brzo punjenje koje vam za pet minuta daje šest sati trajanja baterije. Inače je autonomija oko 75 sati, a tipkovnica bez numeričkog dijela i s posebno izdvojenim tipkama za smjer i WASD dolazit će s cijenom od 159,99 dolara.

Winston Palmrest ShadowBlack Coreset FrontLeftNova Spacer mehanička tipkovnica stiže s MX Cherry Brown switchevima.
OMEN Vector je bežični miš za koji kompanija tvrdi da je miš s najbržim punjenjem koje se odvija putem USB-C utora. Za samo pet minuta punjenja dobit ćete 10 sati za korištenje, dok će s punim punjenjem od 90 minuta poslužiti za 180 sati igranja.

Jolteon OmenVectorWirelessMouse ShadowBlack White CoreSet TopDown1U HP softveru može se podesiti osjetljivost tipki, značenje pojedine tipke i osvijetljenje, dok je trajanje mehaničkih tipki procijenjeno na 50 milijuna klikova. Miš je već stigao na tržišta s početnom cijenom od 99,99 dolara.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP bežična gaming periferija bez laga i s brzim punjenjem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.