Philips predstavio E2 seriju monitora s VA matricom

Philips predstavio E2 seriju monitora s VA matricom

Za posao, gaming i multimediju

Elegantni dizajn koji se može uklopiti u kućni ili uredski prostor te performanse dovoljne za više različitih namjena glavne su niti vodilje nove serije monitora Philips E2.

Četiri nova monitora su u rasponu od 24 do 34 inča i radi se o dva FullHD modela Philips 242E2FA i 272E2FA, 4k model Philips 288E2A i veliki 34 inčni Philips 345E2AE rezolucije 3440x1440 piksela.

Svi novi E2 modeli dolaze s Ultra Wide-Color tehnologijom koja donosi dubinu od 1,07 milijardi boja.

Monitori dolaze s VA matricom koja pruža odličan prikaz boja, visoki kontrast i brzinu. Ova nova serija monitora pruža korisnicima i SmartImage Game Mode način rada koji uključuje jednostavno dostupan display na ekranu (OSD, on-screen display) fino podešen za igrače, a koji nudi više mogućnosti postavki. Na primjer, FPS način rada poboljšava tamne pozadine u igrama, omogućujući tako da korisnik vidi skrivene predmete u tamnijim dijelovima, dok primjerice „Racing“ način rada prilagođava zaslon s najbržim vremenom odziva i visokom bojom, zajedno s prilagodbama slike.

Philips 242E2FA manja

Svaki od novih monitora pruža korisnicima neke posebne značajke za još bolje i glađe igranje. Npr., novi Philips 242E2FA i 272E2FA dolaze s vremenom odziva od 1 ms (MPRT ), dok Philips 288E2A i 34E2AE monitori s druge strane osiguravaju fluidnu sliku bez kidanja pri gotovo bilo kojem frame rateu zahvaljujući AMD FreeSync tehnologiji.

Nova E2 serija monitora dolazi s nizom tehnologija dizajniranim za poboljšanje korisničkog iskustva. EasyRead način rada osigurava doživljaj čitanja kao s papira, Flicker-Free tehnologija i LowBlue način rada osiguravaju udobnije gledanje bez zamora očiju. Ovi monitori uključuju i diskretnu EasySelect preklopnu tipku za brza i jednostavna podešavanja postavki monitora u izborniku ekrana, a uz sustav upravljanja kabelima korisnici će imati uredan radni prostor.

Philips 288E2A 2 manja

Neki modeli, poput Philips 288E2A i 345E2AE modela, također omogućuju dvostruko povezivanje i prikaz zahvaljujući MultiView opciji, omogućujući tako korisnicima istovremeno rad s više uređaja poput računala i prijenosnog računala, za složene multitaskinge.

Cijena Philips 24E2FA monitora bit će 1122 kuna, dok je 27 inčni FullHD model 1423 kune. UHD model Philips 288E2A koji je već dostupan u trgovinama ima cijenu od 2402 kune, dok najveći model od 34 inča košta 2779 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips predstavio E2 seriju monitora s VA matricom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.