Razer predstavio novu Pro liniju proizvoda za poslovne korisnike

Razer predstavio novu Pro liniju proizvoda za poslovne korisnike

Razer je vrlo dobro poznat brend gaming hardvera, ponajprije periferije. Sada su se odlučili za osvajanje i drugih tržišta.

Razer Pro Line nova je linija proizvoda kojima kompanija cilja poslovne korisnike i uredska okruženja. Njihova tradicionalna zeleno-crna estetika zamijenjena je bijelim i bež tonovima.

Prvi je naravno novi miš, Razer Pro Click koji je dizajniran u suradnji sa Humanscale kompanijom fokusiranom na ergonomiju za vrijeme rada. Dizajniran je za dešnjake sa blagim nagibom dizajna kako bi ruka bila u što prirodnijem položaju tokom radnog vremena.

razrerb2

 

 

Naravno, koriste se najbolji Razer swithevi kao i već dokazani materijali za dugoročni radni vijek ovog bežičnog miša.

Tu je i Razer Pro Type, mehanička tipkovnica minimalnog dizajna koja uključuje i numerički dio, te se radi o full-size dizajnu. Koristi također Razer switheve, a najveća razlika je njena bijela boja kako bi se lakše uklopila u današnje urede.

razerb3

 

Na kraju dolazimo i do podloge za miša, vrlo neutralno sive boje sa debelom gumenom pjenom za bolje prijanjanje na stolu, kao i mekoću pri korištenju. Gornja strana podloge ima pletenu teksturu tkanine kako bi miš lagano njome klizio, te ujedno korištenje miša bilo ugodno za ruku.

razerb4

 

Razer Pro Click miš ima preporučenu cijenu od 110 eura, Razer Pro Type ima preporučenu cijenu od 150 eura, dok podloga za miša Razer Pro Glide ima preporučenu cijenu od 12 eura. U dućanima bi se trebali početi pojavljivati krajem 8. mjeseca.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Razer predstavio novu Pro liniju proizvoda za poslovne korisnike - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.