Philips predstavio 279C9 monitor za profesionalne korisnike - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Philips predstavio 279C9 monitor za profesionalne korisnike

Philips predstavio 279C9 monitor za profesionalne korisnike

Philips 279C9 je novi 27 inčni LCD monitor namijenjen profesionalnim korisnicima iz područja financija i naprednih grafičkih korisnika u CAD i 3D aplikacijama.

Poseban je zbog istančanog dizajna za kojeg je primio i nagrade iF Design i Red Dot. Monitor ima Zero Bezel dizajn što znači da je rub oko ekrana sveden na minimum. Posebna je pažnja posvećena kablovima, pa tako monitor sva sučelja ima u svojoj metalnoj bazi pa je moguće napraviti vrlo uredan cable management na radnom mjestu.

279C9 profil monitora

Philips 279C9 uključuje USB type-C priključak koji korisnicima omogućuje prijenos podataka i punjenje prijenosnog računala velikom brzinom (do 65W). Monitor također sadrži jedan DisplayPort, dva HDMI i četiri USB 3.2 priključka.
279C9 00 frontalno
Monitor ima IPS panel kojeg karakterizira širok kut gledanja, kvalitetan prikaz boja i dobar kontrast. Philips 279C9 ima UHD rezoluciju od 3840x2160, VESA certifikat DisplayHDR 400 i svjetlinu od 400 nita. Philips je pazio i na ergonomske značajke. SmartErgoBase je jedinstveni nagibni, okretni, podesive visine i okretnosti, sustav koji pruža maksimalnu fleksibilnost korisnika i pruža ergonomsku udobnost prikaza, omogućavajući mu pozicioniranje prema potrebi.

279C9 pozadina monitora Kako bi se olakšao fizički napor dugog radnog dana, zaslon također sadrži LowBlue način rada za jednostavnu produktivnost očiju i licker-Free tehnologiju bez treperenja za još manje umora očiju. Preporučena maloprodajna cijena je 3.946 kuna.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips predstavio 279C9 monitor za profesionalne korisnike - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.