Predstavljeni brojni naslovi koji će se lansirati zajedno sa PlayStation 5 konzolom

Predstavljeni brojni naslovi koji će se lansirati zajedno sa PlayStation 5 konzolom

Playstation je održao virtualnu konferenciju na kojoj je osim svog novog dizajna, predstavio i brojne igre koje se očekuju na prvi dan prodaje ove nove konzole.

Kako svi već znamo, nova generacija konzola imati će daleko veću snagu od trenutnih, što otvara nove mogućnosti developerima te napokon donosi pravi 4K gaming na naše televzore.

Novi naslovi mahom su nastavci ultra popularnih igara koji će definitivno zaintrigirati potencijalne kupce nove konzole. Pogledajmo listu igara koje će izajći uz najnoviju konzlu.

1. Ratchet & Clank: Rift Apart - developer Insomniac Games radi na ovom novom PS5 ekskluzivnom naslovu, kao i na novom Spiderman-u te točan datum izlaska ovog naslova još nije poznat. Dok se nije pričalo puno o priči, potvrđena je vrlo visoka grafička kvaliteta kao i korištenje RayTracinga u novim konzolama.

2. Gran Turismo 7 - točan datum nije specificiran, no ova klasična PlayStation igra sa sada već 22 godine tradicije svakako će obradovati fanove sa novim Campaign modom, barem prema riječima producenta igre.

3. Project Athia - ime još nije službeno, no na naslovu rade Square Enix i developeri Final Fantasy XV hit igre. Ovaj naslov biti će smješten u stranom svijetu te će nas provesti kroz zabavnu avanturu. Dok je naslov specifično napravljen za novi PlayStation 5, očekuje se kasniji izlazak i na PC.

projectathia

 

4. Demon's Soul Remake - Svi znamo za Souls serijal igara i njihov stil borbe koji je osvojio gaming svijet. Prva igra u nizu iz 2009. sada dobiva redizajn sa najnovijim grafičkim poboljšanjima poput RayTracinga i naravno 4K rezolucije. Datum izlaska naravno još nije objavljen.

5. Godfall - Gearbox radi na novom naslovu za PlayStation 5 te se izlazak očekuje za vrijeme blagdana ove godine, drugim riječima, kada i PlayStation. Igra se svodi na rezanje svih neprijatelja na zaslonu te skupljanja nove opreme. Što više možete i poželjeti. Igra će biti ekskluzivna za konzolu "limitirano vrijeme", kada dolazi na PC, prvo naravno na Epic Store.

godfall

 

6. Horizon: Forbidden West - Nakon nevjerojatnog uspjeha Horizon Zero Dawn naslova, naravno dolazi nam i nastavak. Igra se može pohvaliti svojom gotovo fotorealističnom grafikom, ali nadamo se i jednako epskom pričom. 

horizon

 

7. Spider-Man: Miles Morales - Insomniac Games predstavili su novi naslov u Spider-Man serijalu eksluzivan za PlayStation 5. Nema detalja oko priče, no iz naslova već vidimo kako se developeri okreću novom SpiderManu, Miles Gonzalo Morales, Afro-Latino tinejđeru koji će zamijeniti Petera Parkera u pričama. Datum izlaska nije potvrđen, no naravno vjerujemo u "praznike 2020." kao i kod ostalih naslova.

spiderman

 

8. Resident Evil: Village - novi nastavak Resident Evil franšize predstavljen je kao najnoviji PlayStation 5 naslov, a dolazi sa vrlo mračnim temama i "šokantnim zapletima". fRiječ je o igri iz prvog lica koja će iskoristiti sve moderne grafičke postavke kako bi realizam digla na novi nivo. Ova igra najavljena je za 2021. godinu.

9. DEATHLOOP - Bethesda izbacuje novu igru u FPS stilu gdje ste zarobljeni na otoku u smislu da se isti dan stalno ponavlja iz početka. Vaš cilj je pobijediti osam meta prije nego se dan resetira. No, na putu vam stoje neprijatelji koji žele zadržati stanje konstantnog resetiranja dana. Igru su napravili developeri Dishonored serijala te se samim time puno od igre očekuje. Igra bi trebala izaći kada i PlayStation 5 konzola.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljeni brojni naslovi koji će se lansirati zajedno sa PlayStation 5 konzolom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.