Lenovo predstavio Mirage VR S3 - samostalni VR headset za poslovne korisnike

Lenovo predstavio Mirage VR S3 - samostalni VR headset za poslovne korisnike

Lenovo Mirage VR S3 je all-in-one headset posebno osmišljen za tvrtke.

Lenovo Mirage VR S3 ima 4K zaslon za jasniji vizualni prikaz, hands-free kontrole za korištenje bez ili s isporučenim kontrolerom te higijensku ploču za lice koja se lako čisti i pogodna je za masovnu upotrebu. Nove VR slušalice su robusne, lagane i dolaze s integriranim zvukom te je omogućeno do tri sata trajanja baterije što omogućava njihovo napredno korištenje unutar tvrtke.

 

Lenovo Mirage VR S3

Mirage VR S3 headset podržava softversku platformu ThinkReality, koja poslovnim korisnicima omogućuje snažne upravljačke alate, poslovnu integraciju i robusni IT portal koji služi za upravljanje svim korisničkim aplikacijama i uređajima.

Tvrtke koriste virtualnu stvarnost za osnaživanje novih generacija zaposlenika pružanjem scenarija obuke u sigurnom i ponavljajućem okruženju. Od obuke osoblja na prvoj liniji do osposobljavanja tehničkih timova, VR nudi sveobuhvatno iskustvo učenja koje poslodavci trebaju iskoristiti za unaprjeđenje vještina svojih zaposlenika.

 

Lenovo MirageS3 VRHeadset

Najnovije proširenje portfelja Lenovo usluga, Lenovo Integrated Solutions Support (LISS) ugrađeno je u novo komercijalno VR rješenje. Lenovo ISS globalni je program cjelovite usluge koji podržava odgovarajući hardver, softver i usluge kako bi pružio naprednu razinu podrške kroz životni ciklus rješenja.

 

Cijena i dostupnost

Lenovo Mirage VR S3 bit će dostupan u trećem kvartalu ove godine u Sjevernoj Americi, Kini, Japanu, Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Italiji i Španjolskoj. Za upite o cijeni, poslovni korisnici mogu se obratiti lokalnom Lenovo predstavniku ili posjetiti web stranicu.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lenovo predstavio Mirage VR S3 - samostalni VR headset za poslovne korisnike - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.