Otkriveni detalji Sonyjevih novih WH-1000XM4 flagship slušalica zahvaljujući leaku

Otkriveni detalji Sonyjevih novih WH-1000XM4 flagship slušalica zahvaljujući leaku

Svake godine Sony izbacuje novu verziju svojih najboljih noise cancelling slušalica, kojima je i pokrenut ovaj svjetski trend. Pogledajmo što najnoviji model ima za ponuditi.

Sony WH-1000XM4 naziv je nadolazećih flagship noise cancelling over-ear slušalica. Prijašnje modele smo naravno testirali te sa iščekivanjem očekujemo najnoviju iteraciju. No, što nam novo donose ove slušalice?

Prvi i najveći feature je "multipoint connection". zvuči zanimljivo, no radi se o mogućnosti slušalica da istovremeno budu spojene na više (maksimalno dva u ovom slučaju) izvora i samo puštaju audio iz onog izvora koji je aktivan. 

Iznenađujuće je da dosadašnji modeli nisu imali tu funkciju s obzirom da se s njome susrećemo već godinama i kod puno jeftinijih modela slušalica i zvučnika.

Osim toga, slušalice donose i novi Sony DSEE Extreme čip za poboljšanje audio kvalitete kompresiranih podataka pomoću AI tehnologije.

Poradilo se i na dizajnu te bi nove slušalice trebale biti još lakše. I dalje će koristiti 40 mm full-range drivere za reprodukciju zvuka te bateriju sa do 30 sati rada. Poboljšani su mikrofoni za još bolji razgovor preko slušalica.

Vjeruje se da će cijena ostati jednaka cijeni prijašnjih modela na datum izlaska, što kod nas znači oko 3000 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Otkriveni detalji Sonyjevih novih WH-1000XM4 flagship slušalica zahvaljujući leaku - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.