Na novoj Xbox One X konzoli moći ćete igrati sve četiri generacije igara, a neke starije i do 120 FPS-a

Na novoj Xbox One X konzoli moći ćete igrati sve četiri generacije igara, a neke starije i do 120 FPS-a

Prema pisanju Jasona Rolanda koji je u Microsoftu direktor program managementa za Xbox Series X, nova će konzola moći nativno pokretati sve starije Xbox igre.

Iako su starije konzole imale značajnije drugačije arhitekture, novi custom procesor za novi Xbox uz pomoć novog OS-a moći će vrtjeti starije igre. Ne samo da ćete moći igrati stare originalne naslove, nego su u Microsoftu osmislili tehnologiju koja će omogućiti više rezolucije i bolji framerate, pa će igre zasjati i do 120 FPS-a. Nije naravno stvar u snazi, koje bi nova konzola trebala imati dovoljno i za 4K igranje novih igara, nego u kompatibilnosti. Očekuju se brža vremena učitavanja igara, kao i podrška za HDR i za starije igre. Dok ne dođe nova konzola pred kraj ove godine, u novom broju Vidija koji će u prodaji biti od lipnja napravili smo veliku temu s najboljim savjetima za trenutačno najjaču konzolu Xbox One X.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Na novoj Xbox One X konzoli moći ćete igrati sve četiri generacije igara, a neke starije i do 120 FPS-a - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.