Novi Sony HT-G700 i HT-S20R soundbarovi sa surround zvukom i DolbyAtmos tehnologijom

Novi Sony HT-G700 i HT-S20R soundbarovi sa surround zvukom i DolbyAtmos tehnologijom

Sony je predstavio dva nova zanimljiva soundbara čime je upotpunio svoju ponudu u segmentu kućnih kina.

Koncept kućnog kina mogao bi uslijed pandemije doživjeti još veći uzlet. Prava kina se još nisu otvorila, ali zato možete nadograditi medijsku ponudu u svom domu. Iz tog je konteksta zanimljivo predstavljanje dva nova soundbara Sony HT-G700 i HT-S20R.
Jači i opremljeniji model je Sony HT-G700. Radi se o 3.1 kanalnom DolbyAtmos i DTS:X soundbaru koji donosi snažan surround zvuk i ima dedicirani driver za jasniji dijalog.
Zvučnik podržava zvuk iz svih smjerova do 7.1.2 kanalnog surround zvuka. HT-G700 ima Sony Vertical Surround Engine koji uz pomoć prednja tri zvučnika zajedno sa softverskom obradom signala isporučuje zvuk koji emulira surround postavke. S tipkom Immersive AE Sony HT-G700 mijenja klasični stereo zvuk do 7.1.2 surround zvuka. Tu je i namjenski središnji zvučnik koji prvenstveno omogućava jasnu reprodukciju vokala.

sony soundbar subwooferSustav je odlično prilagođen i slušanju glazbenog sadržaja.
Zvuk ili način rada koji najviše odgovara onome što slušate možete odabrati izravno putem gumba na daljinskom upravljaču. Omogućuje vam udubljivanje u filmove u načinu Cinema i slušanje svih detalja omiljenih pjesama u načinu Music. Uz to postoje dodatne postavke za Voice i Night način rada. Voice način rada prilagođava zvučne postavke kako bi naglasio govor, tako da ne propustite ni riječ, a Night način rada optimizira ravnotežu zvuka tako da možete čuti jasno, čak i pri niskim razinama glasnoće.
Soundbar dolazi sa snažnim bežičnim subwooferom koji omogućuje reprodukciju dubljeg i bogatijeg niskih tonova. Uređaj se povezuje s televizorom preko HDMI, Bluetooth ili eARC/ARC konekcije.
Drugi novi model je HT-S20R koji je zamjetno pristupačniji, ali i dalje snažan 5.1 kanalni soundbar. Dizajn nudi glatke plohe, a iznutra nudi 400 W snage, dva stražnja zvučnika i subwoofer. Sony HT-S20R je također lako povezati s televizorom putem HDMI, optičkog ili analognog ulaza. Možete uživati u glazbi putem Bluetooth® veze ili USB-a. Cijena HT-G700 modela će biti oko 450,a HT-S20R 250 eura.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi Sony HT-G700 i HT-S20R soundbarovi sa surround zvukom i DolbyAtmos tehnologijom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.