Huawei P40 Pro stiže s posebnim čipom za fotografiranje i 50X zoomom

Huawei P40 Pro stiže s posebnim čipom za fotografiranje i 50X zoomom

Predstavljanje najnovijeh Huawei flagship telefone P40 Pro i P40 predviđeno je za 26.3., a kao i obično uoči takvih velikih launcheva informacije cure na sve strane.

Kao i dosada, Huawei će najviše pozornosti posvetiti mobilnoj fotografiji, a ovog puta napravljen je stvarno veliki skok, pa bi novi Huawei P40 Pro trebao doći s kombinacijom 50 megapikselne širokokutne kamere, 40 megapiskelne telefoto kamere koja bi prema izvorima Ishana Agarwala, osobe koja je poznata po pogođenim glasinama oko Huawei telefona, trebala imati 50X zoom. Uz ove dvije, Huawei bi trebao imati 12 MP ultraširoku te dubinski senzor.
Telefon će imati ekran dijagonale 6,58 inča gotovo u potpunosti bez rubova, a u izrezu za kameru smjestit će se 32 megapikselan prednja kamera i dubinski senzor. Huawei će u telefon ugraditi XD Fusion Engine koji bi trebao smanjiti vrijeme obrade HDR fotografija i na zasada nepoznate načine pojačati fotografske mogućnosti.

Huawei P40 Pro manja
Oba telefona pogonit će Kirin 990 procesor vlastite proizvodnje prvi put predstavljen na IFI u Berlinu. Od drugih značajnih karakteristika koje su iscurile u ovoj objavi treba istaknuti mogućnost brzog bežičnog punjenja od 40W. Inače, baterije bi u oba telefona trebale imati 4200 mAh.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Huawei P40 Pro stiže s posebnim čipom za fotografiranje i 50X zoomom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.