MMD lansirao novi Philips 243B1 monitor za produktivnost

MMD lansirao novi Philips 243B1 monitor za produktivnost

MMD vodeći specijalist za monitore i licencirani partner Philips monitora, predstavlja 24 inčni Philips 243B1 LCD monitor.

Philips 243B1 nudi jednostavnost uz USB-C one-cable docking. Korisnici trebaju samo priključiti svoje kompatibilno prijenosno računalo izravno u monitor koristeći jedan tanki, reverzibilni kabel za uživanje u sigurnom i brzom USB 3.2 brzom prijenosu podataka kao i gledanju FHD videa dok se prijenosno računalo napaja i puni.

Jednostavno povezivanje je zajamčeno i zahvaljujući nizu opcija, među kojima su DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP i RJ45.

243B1 a

 

Philips 243B1 udovoljava brojnim ekološkim standardima i potvrdama kao što su EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge i RoHS. Ugrađeni PowerSensor automatski otkriva prisutnost korisnika i prilagođava svjetlinu monitora, što dovodi do duljeg životnog vijeka i uštede energije do 80%.

Opremljen je LightSensor koji automatski prilagođava svjetlinu slike kako bi odgovarao uvjetima osvjetljenja u sobi, kao i Zero Power Switch kako bi se osigurala nulta potrošnja energije.

243B1 b

 

Isporučen u 100% ambalažnom materijalu koji se može reciklirati, Philips 243B1 oslanja se na 85% reciklirane plastike nakon upotrebe potrošača i potpuno je bez štetnih tvari poput žive, olova i PVC / BFR.

Monitor Philips 243B1 bit će dostupan od ožujka 2020. godine s preporučenom maloprodajnom cijenom od 1.999,00 kn.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MMD lansirao novi Philips 243B1 monitor za produktivnost - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.