CES2020: Dell predstavio novi UltraSharp 42,5-inčni IPS monitor

CES2020: Dell predstavio novi UltraSharp 42,5-inčni IPS monitor

Dell je među predvodnicima proizvođača koji svoje velike monitore specifično ciljaju kupcima kako bi zamijenili višemonitorske sustave.

Ultrasharp U4320Q predstavljen je kao vrhunski alat za produktivnost, kao i zamjenu više manjih ekrana. Sa 4K rezolucijom od 3840 x 2160 piksela i svjetlinom od 350 nita, nije namjenjen gaming publici, iako bi naravno bilo vrlo impresivno na njemu isprobati najnovije naslove.

Veliki monitori često imaju zajednički problem gdje ljudi sjede dosta blizu samih monitora pa svjetlina zaslona nije ujednačena korisniku s obzirom na kut gledanja prema rubovima monitora. To je i glavni problem koji je potrebno premostiti, no s obzirom da Dell tvrdi kako se koristi novi IPS panel, nadamo se kako su ti problemi minimizirani. 

 

Naravno, kako bi ovakav monitor mogao zamijeniti više manjih, ima mnoge opcije u stilu PiP (slika u slici) i PbP (slika pored slike) kako bi odjednom mogao prikazati sadržaj sa četiri različita računala odjednom. Tu je i USB-C izlaz kojim se laptopi mogu puniti brzinom do 90W, a istovremeno slati video na televizor, ako to laptop podržava.

Glavna razlika u usporedbi sa dosadašnjim modelom je stalak koji sada omogućuje prilagođavanje zaslona visinski, kao i sa nagibima.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

CES2020: Dell predstavio novi UltraSharp 42,5-inčni IPS monitor - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.