Novi atraktivan AOC monitor sa Porche dizajnom u prodaji

Novi atraktivan AOC monitor sa Porche dizajnom u prodaji

AOC Q27T

Korisnici usmjereni na dizajn imaju priliku konačno na svoj radni stol staviti novi AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A Studio.

 

Monitor od 68.6 cm (27 inča) s QHD rezolucijom IPS panela, dizajnom bez ruba i s tri strane skoro bez okvira, te jedinstvenim asimetričnim postoljem, spoj je živahnog dizajna i prvoklasne tehnologije koji posao pretvaraju u zadovoljstvo, a od sada je dostupan i u trgovinama.

Novi Q27T1 model ima asimetrično postolje čiji jedinstveni dizajn iznenađuje načinom na koji se težina monitora savršeno balansira.

 

AOC Q27T1 8

Trostrani zaslon skoro bez okvira s dizajnom nultog ruba skriva okvir na lijevoj i desnoj strani iza panela kako bi korisnici uistinu dobili dojam kao da je bez okvira. Donji okvir pojačan je sjajem, dok mat zakrivljena pozadina podvlači čisti dizajn monitora.

Na modelu Q27T1, Input i Output utori su skriveni, ostavljajući samo mali otvor za izlazne kablove što doprinosi sveukupnom uglađenom izgledu.

 

AOC Q27T1 3

Nije sve u izgledu

Monitor AOC Q27T1 ima 27-inčni panel te Quad HD rezolucija (2560 x 1440 pixela) u kombinaciji s premazom protiv sjaja omogućuje solidno gledanje bez odraza. Monitor nudi široku skalu boja, pokrivajući 90 posto NTSC i 107 posto sRGB ljestvice boja i svjetlinu od 350 nita. Opremljen je s dva HDMI i jednom DisplayPort utičnicom.

 

AOC Q27T1 7

Novi AOC Q27T1 će biti dostupan od studenog ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.449,00 kn (bez PDV-a).

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi atraktivan AOC monitor sa Porche dizajnom u prodaji - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.