HP predstavio nove proizvode OMEN serije

HP predstavio nove proizvode OMEN serije

Tvrtka HP predstavila je napredni OMEN softver i usluge, kao i novi OMEN i Pavilion Gaming hardver, koji omogućuju vrhunski gaming doživljaj na svim razinama.

HP je najavio  nove zaslone i dodatnu opremu, uključujući zaslon OMEN X 27 za e-sports, slušalice OMEN Mindframe Prime, tipkovnicu OMEN Encoder i različite proizvode iz serije dodatne opreme OMEN Transceptor.

Portfelj Pavilion Gaming ističe se stolnim računalom Pavilion Gaming prikladnim za nadogradnju, tipkovnicom Pavilion Gaming 800 i prvim HP-ovim gaming prijenosnim računalom Pavilion Gaming 15 s AMD procesorom.

Ovaj je portfelj zaokružen zaslonima HP 22x i HP 24x, idealnim za igrače koji traže kvalitetu po povoljnijoj cijeni.

Softver OMEN Command Center (dostupan u Windows trgovini za sva računala sa sustavom Windows 10) prelazi na novu razinu s nizom naprednih novih značajki koje ga čine pravim središtem za igre.

Značajka Coaching za OMEN računala dolazi s inicijalnom podrškom za League of Legends, a u planu je i više igara. Ovaj alat tvrtke Mobalytics koji radi po principu umjetne inteligencije analizira izvođenje igre i pruža ključne podatke o prednostima i nedostacima kako bi igrači postizali bolje rezultate.

Značajka My Games igračima omogućuje upravljanje uređajima i pristup bibliotekama igara na jednome mjestu za brzo i jednostavno pronalaženje omiljenih igara. Uključuje praćenje izvođenja igre u stvarnom vremenu da biste provjerili koliko vremena provodite igrajući određene igre, kao i tjedna izvješća.

Nova značajka Profiles omogućuje izradu profila na temelju raspoloženja, aktivnosti ili igara za OMEN računala i dodatnu opremu te uključuje podršku za tipkovnicu OMEN Sequencer i miša OMEN Photon. Beta verzija značajke Rewards8 tvrtke Versus Systems (predstavljena u SAD-u) igračima omogućuje osvajanje nagrada u igrama koje vole i stjecanje novih vještina u natjecanju s drugima.

Novi zaslon OMEN X 27 izaziva oduševljenje s Quad HD2 (2560 x 1440) razlučivosti, HDR tehnologijom i DCI P3 gamutom boja od 90% koji omogućuju interaktivan gaming doživljaj. ovaj zaslon ima frekvenciju osvježavanja od 240 Hz i brzinu odaziva od 1 ms, uključujući i certifikat za AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR9 koji osigurava besprijekoran prikaz čak i u HDR načinu rada.

Elegantan dizajn ovog zaslona zaokružen je trostranim prijelazom, metalnim postoljem za prilagođavanje visine i ambijentalnom rasvjetom kojom se upravlja putem programa OMEN Command Center, a nova patentirana značajka ciljanja ima ciljnik s opcijom prilagodbe oblika i boje.

Nove slušalice OMEN Mindframe Prime predstavljeno je nekoliko sjajnih novih rješenja. Revolucionarna značajka aktivnog hlađenja pomoću tehnologije FrostCap uključuje značajku pasivnog hlađenja zahvaljujući novom grafitnom raspršivaču topline u velikim jastučićima10. Ugrađeni 7.1 surround sustav s tehnologijom C-Media Xear™ stvara realističnan doživljaj prostora za precizno lociranje zvukova u igri.

Mikrofoni s dodatnom značajkom prigušivanja vanjske buke (ENC) prigušuju ostale zvukove u prostoriji, pa vaši suigrači mogu jasno čuti vaš glas u žaru bitke.

Nova tipkovnica OMEN Encoder dolazi sa prekidačima Cherry MX Red i Cherry MX Brown za one igrače koji žele iznimno brz i besprijekoran rad ili nešto tišu tipkovnicu s taktilnim prekidačima.

Stolno računalo Pavilion Gaming pruža niz opcija za nadogradnju sustava u novom kompaktnom dizajnu od 15 l. Dizajn uključuje utore za nadogradnju za do tri tvrda diska11 i mogućnost nadogradnje memorije, grafičkih, mrežnih i Wi-Fi kartica.

Opcije procesora uključuju Intel i7 osmerojezgreni procesor 9. generacije12 ili AMD Ryzen™ 7 osmerojezgreni procesor 3. generacije12, grafičku karticu NVIDIA® GeForce® serije RTX 2070 i najnovije serije RTX 2060 SUPER™ te do 32 GB DDR4 memorije za najnovije igre ili kreativne projekte.

Pavilion Gaming 15 prvo je HP-ovo prijenosno računalo s AMD procesorom Ryzen™ 712 u elegantnom crnom kućištu. Doživite potpuno interaktivan prikaz uz grafičku karticu NVIDIA® GeForce® GTX 1660Ti s Max-Q13 dizajnom i zaslon s ultratankim rubovima od 144 Hz ili 60 Hz i 1080 px.

Dva ventilatora, široki otvori u stražnjim kutovima i veliki otvori za zrak povećavaju protok zraka, što omogućuje optimalne performanse i hlađenje uređaja tijekom dulje upotrebe.

Pavilion Gaming 800 odlikuje se tihim i brzim mehaničkim prekidačima s funkcijom koja omogućuje kombinaciju više tipki odjednom (N-key rollover), udobnom odvojivom podlogom za zapešće i LED osvjetljenjem u četiri zone s promjenjivim pozadinskim osvjetljenjem.

Gaming zasloni HP 22x i HP 24x imaju frekvenciju osvježavanja od 144 Hz i brzinu odaziva od 1 ms, tehnologiju AMD Radeon™ FreeSync™9, integrirane zvučnike visoke kvalitete i prilagodljivo postolje.

Zaslon HP 24x kompatibilan je s tehnologijom G-SYNC®15 i ima ultratanke rubove za uistinu interaktivan gaming doživljaj.

Cijene i dostupnost:

Zaslon OMEN X 27 dostupan je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 5.299 HRK s uključenim PDV-om.

Slušalice OMEN Mindframe dostupne su u Republici Hrvatskoj po cijeni od 1.499 HRK s uključenim PDV-om.

Tipkovnica OMEN Encoder dostupna je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 1.099 HRK s uključenim PDV-om.

Torbe OMEN Transceptor dostupne su u Republici Hrvatskoj po cijeni od 399 HRK s uključenim PDV-om.

Stolno Računalo Pavilion Gaming dostupno je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 4.699 HRK s uključenim PDV-om.

Prijenosno računalo Pavilion Gaming 15 dostupno je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 6.299 HRK s uključenim PDV-om.

Tipkovnica Pavilion Gaming 800 dostupna je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 799 HRK s uključenim PDV-om.

Zaslon 22x dostupan je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 1.420 HRK s uključenim PDV-om.

Zaslon 24x dostupan je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 1.880 HRK s uključenim PDV-om.

 

 

 

 

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP predstavio nove proizvode OMEN serije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.