Galaxy Book S prvi pogled na IFA sajmu

Galaxy Book S prvi pogled na IFA sajmu

Samsung je dizajnirao ovaj ultralagani prijenosnik kojega pokreće Snapdragon procesor da vrti Windowse, a može trajati cijelid an bez punjenja.

Među proizvodima koje je Samsung donio u svoj izložbeni prostor na IFA 2019 sajmu našao se i Windows ultraprijenosnik Galaxy Book S, koji je predstavljen u kolovozu na Unpacked 2019 događanju zajedno s Note 10 telefonima.

Stoga smo ga odlučili malo isprobati kako bismo saznali je li dosta tako zanimljiv kakvim su ga predstavljali na Unpackedu.

 

WhatsApp Image 2019 09 05 at 13.10.15

Prijenosnik dolazi s 13-inčnim FHD zaslonom osjetljivim na dodir, a pogoni ga Qualcommov 7-nanometarski 64-bitni osmojezgreni 8cx procesor, uz pomoć 8 GB LPDDR4X RAM memorije. Moći ćete ga kupiti sa pohranom od 256 ili 512 GB te proširiti SD karticom do 1 TB.

Jedna od glavnih stvari kojima se Samsung diči je u bateriji koja je u stanju omogućiti rad do 23 sata, no to na žalost nismo imali prilike (vremena) isprobati pa će čekati skoro testiranje u Vidilabu.

Umjesto toga smo ga samo malo ispipali kako bismo se uvjerili da je doista tanak te odvagnuli kako bismo se uvjerili u "ultralaganost" kao što možete vidjeti u

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Galaxy Book S prvi pogled na IFA sajmu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.