Samsung predstavio tri nova gaming monitora na Gamescomu

Samsung predstavio tri nova gaming monitora na Gamescomu

Samsung Electronics predstavio je novi CRG5 gaming monitor, posljednji u seriji Samsung zakrivljenih gaming monitora.

CRG5, koji je predstavljen na gamesconu 2019, donosni zakrivljeni zaslon od 240Hz s kompatibilnim NVIDIA G-SYNCom.

Osim CRG5, posjetitelji gamescoma su mogli iskusiti i Space Gaming Monitor (SR75Q) te Super Ultra-wide CRG9 49”.

 

CRG5: Zakrivljeni zaslon s brzinom osvježavanja od 240 Hz

 

1

Brzina osvježavanja od 240 Hz omogućava brz, gladak odgovor na prijelaze zaslona i brzo mijenjanje scena, dok zakrivljeni ekran od 1500R nudi širi kut gledanja.

Kompatibilan sa G-sync tehnologijom iz Nvidije, sinkronizira jedinicu za obradu grafičkih podataka (GPU), nudeći igračima izuzetno dinamičnu igru tijekom bilo koje scene u FullHD rezoluciji.

Omjer kontrasta od 3000: 1 znači da ovaj zakrivljeni monitor za igre pruža dublje crne i svjetlije bjelinu, prikazujući svaki detalj u najsvjetlijim i najmračnijim dijelovima slike za veće uživanje korisnika te koristi VA panel.

 

Space Gaming Monitor

 

3

32-inčni Space Gaming Monitor (SR75Q) ima brzinu osvježavanja od 144 Hz uz AMD Radeon FreeSync. Ovolika brzina osvježavanja minimizira zastoj slike i zamućenje, dok AMD FreeSync sinkronizira brzinu osvježavanja zaslona i grafičkog procesora, a sve rezultira glatkijom igrom uklanjanjem trzaja.

Space Gaming Monitor bit će dostupan u veličini od 32-inča i QHD rezoluciji (2560 x 1440), opremljen Samsungovim prepoznatljivim dizajnom koji štedi prostor koji omogućava korisnicima da monitor poravnaju prema zidu, ostavljajući ostale površine slobodnima i čistima.

Space Gaming Monitor dolazi s integriranom stezaljkom koja osigurava brzu i jednostavnu instalaciju, omogućavajući njegovo pričvršćivanje na bilo koji stol.

 

CRG9 49”: Ultimativni monitor za igranje igrica sada dolazi s Dual QHD rezolucijom

 

2

CRG9 49”, monitor koji je osvojio nagradu CES 2019 Best of Innovation u kategoriji proizvoda Computer Computer Peripherals i Honoree u kategoriji proizvoda za igre, uključuje niz premium funkcija.

Monitor ima HDR 1000 i dvostruku Quad High Definition (QHD) rezoluciju (5.120 x 1.440) – što je ekvivalent postavljena dva 27-inčna 16:9 monitora jedan pored drugog. CRG9 također nudi milijardu boja s 95% DCI-P3 za prikazivanje realističnih vizualnih prikaza.

CRG9 nudi brzinu osvježavanja od 120 Hz što smanjuje zastoj slike i zamućenje. AMD Radeon FreeSync2 HDR tehnologija smanjuje titranje, razdvajanje ekrana i kašnjenje kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo igranja.

 

Space Gaming Monitor SR75Q 3

Samsung monitori CRG5 i CRG9 49” dostupni su na globalnoj razini, dok će Space Gaming Monitor (SR75Q) globalno biti dostupan krajem 2019. godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio tri nova gaming monitora na Gamescomu - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.