Uskoro počinje glasanje za najboljeg moddera Thermaltake CaseMod Invitational: Balkan Edition

Uskoro počinje glasanje za najboljeg moddera Thermaltake CaseMod Invitational: Balkan Edition

Natjecanje 2019 Thermaltake CaseMod Balkan Invitational ove godine se temelji na računalima sastavljenim i hlađenim specifičnim komponentama, od kojih potom šest poznatih regionalnih moddera mora izgraditi jedinstvena build računala.

 

Napredak u razvoju njihovih casemodova moći će se pratiti iz tjedna u tjedan na stranicama natjecanja, a fanovi eventa glasati će za svog omiljenog buildera.

 

Snimka zaslona 56 

Za osnovu builda se koristi TT Level 20 GT RGB Plus Full Tower kućište, novo pametno napajanje Toughpower iRGB PLUS 850W Platinum te TT RGB Plus D5 kit za vodeno hlađenje. Bitno je da se builderi drže neke tematike i urede build izvana i iznutra te obavezno koriste vodeno hlađenje, dok je RGB rasvjeta opcija.

Pobjednike natjecanja, kao i sretne glasače čekaju vrijedne nagrade, a glasanje (voting) započinje 22. lipnja. Detaljne Informacije potražite na poveznici: https://casemod.thermaltake.com/2019Balkan.

 

pic pacific m360 p

Thermaltake je organizirao Case Modding natjecanje u našoj regiji i poziva sve da glasuju za najbolji "balkanski build". Ukupna ocjena zbroj je iz pet kategorija glasača, a sastoji se od Thermaltakeovog suca, thermaltakeovog CEO-a, fanova događaja, drugih profesionalnih moddera te i sponzori imaju pravo glasa.

 

Snimka zaslona 55

Kada ste već na stranici, svakako posjetite i galeriju modova koji su već napravljeni sa Thermaltakeovom opremom.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Uskoro počinje glasanje za najboljeg moddera Thermaltake CaseMod Invitational: Balkan Edition - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.