Nove Sonyeve slušalice s funkcijom potiskivanja buke

Nove Sonyeve slušalice s funkcijom potiskivanja buke

Sony je proširio svoju seriju bežičnih slušalica 1000X modelom WF-1000XM3. Tehnologija potiskivanja buke u Sonyevim novim slušalicama WF-1000XM3 poboljšana je pomoću HD procesora QN1 i Dual Noise Sensor tehnologije koja pruža performanse potiskivanja buke.

Slušalice WF-1000XM3 rade na principu Dual Noise Sensor tehnologije koja je zadužena za potiskivanje buke iz okoline. Feed-forward i feed-back mikrofoni na površini slušalica hvataju ambijentalni zvuk, a nakon dohvaćanja zvuka iz okoline, HD procesor QN1 počinje kreirati obrnuti zvučni val kako bi nadoknadio pozadinsku buku.

U kvalitetnom zvuku slušalica WF-1000XM3 može se uživati i slušanjem glazbe bez ometanja od strane pozadinskih zvukova. Kvalitetni zvuk se postiže 24-bitnom obradom audio signala i Digital Audio Converter-om (DAC-om) s pojačalom. Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) povećava kompresiranje digitalne glazbene datoteke, uključujući MP3 formate.

Bežični dizajn slušalica WF-1000XM3 omogućava slobodno kretanje bez uplitanja u žice. WF-1000XM3 slušalice su male i lagane, ali se mogu pakirati u bluetooth čip. Ovo omogućava istovremenu L/R bluetooth transmisiju, što znači da i lijeva i desna slušalica primaju audio sadržaj u isto vrijeme. U kombinaciji s novom optimiziranom strukturom antene, ovo rezultira stabilnom konekcijom. 

Ergonomska trodijelna struktura s tri potporne točke za uho, drži slušalice na mjestu. Gumena površina je uključena kako bi se osigurala stabilnost. S 4 veličine hibridnih slušalica i tri veličine trostrukih slušalica, možete pronaći one koje vam savršeno stoje.

Pametna praktičnost

HD procesor donosi nisku potrošnju energije, duže trajanje baterije i vrijeme slušanja. Možete slušati glazbu do 24 sata s uključenom Noise Canceling opcijom, zbog kućišta WF-1000XM3 koje služi kao punjač. Slušalice imaju i funkciju brzog punjenja 

Radi udobnosti, možete koristiti režim Quick Attention za komunikaciju bez prethodnog skidanja slušalica. Jednostavno stavite prst na touch panel lijeve slušalice kako biste brzo smanjili glazbu i propustili zvuk iz okruženja. Osim toga, s prilagodljivim senzorima za dodir na slušalicama, možete reproducirati, pauzirati, premotati pjesme ili aktivirati glasovnog asistenta dodirom. Dodatno, funkcija Wearing Detection automatski pauzira vašu glazbu kada uklonite jednu od slušalica iz uha i nastavlja reprodukciju kada slušalicu opet stavite u uho.

Slušalice su optimizirane za Google asistenta, pa njima možete upravljati glasom. Također su kompatibilne s aplikacijom Sony | Headphones Connect, gdje ćete pronaći funkcije prilagođavanja zvuku, poništavanja šuma, kontrole na dodir i još mnogo toga.

Model WF-1000XM3 bit će dostupan od sredine kolovoza 2019. godine, po cijeni od oko 250 eura.


Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nove Sonyeve slušalice s funkcijom potiskivanja buke - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.