Philips predstavio dva monitora za poslovnjake s USB-C ulazom

Philips predstavio dva monitora za poslovnjake s USB-C ulazom

Philips je predstavio dva monitora za poslovne korisnike s ciljem smanjenja broja žica uz mogućnost spajanja računala putem USB-C utora.

24-inčni 241B7QUBHEB (FHD) i 27-inčni 272B7QUBHEB (QHD) imaju ugrađenu USB priključnu stanicu opremljenu tehnologijom DisplayLink koja nudi praktično univerzalno repliciranje ulaza kako bi korisnici mogli brzo i sigurno povezati svoje prijenosno računalo s mrežama, prenositi datoteke, gledati videozapise i još mnogo toga, zahvaljujući dvostrukom USB kabelu s A i C tipovima priključaka.

272B7QUBHEB 00 RTP global 001

Sve periferni uređaji, uključujući tipkovnicu, miš i Ethernet kabel moguće je spojiti na priključnu stanicu monitora, smanjujući nered kabela i povećavajući produktivnost. Zahvaljujući DisplayPort izlazu, višestruki zasloni visoke razlučivosti mogu se povezati samo jednim kabelom. Konačno, USB 3.2 tehnologija omogućuje prijenos podataka velikom brzinom što znači da korisnici mogu napajati svoja prijenosna računala brzo, i izravno s monitora.

241B7QUBHEB 00 COP global 001

Oba monitora opremljena su IPS matricom što ih čini idealnim za grafičke dizajnere, CAD inženjere i fotografe.

Također, sadrže niz značajki za zaštitu korisnika i okoliša. Inovativna, sigurna web-kamera Windows Hello s tehnologijom prepoznavanja lica može se sigurno skloniti kada nije u uporabi. Osigurana je i fizička udobnost zahvaljujući takvoj tehnologiji koja je prikladna za oči kao što je LowBlue način rada, kao i ergonomskoj SmartErgoBase, koja korisnicima omogućuje postavljanje monitora na preciznu visinu i kut koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

Philips 241B7QUBHEB i 272B7QUBHEB dostupni su po cijeni od 2.669 za 24-inčni model te 3.999 kn (bez PDV-a) za 27-inčni model.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips predstavio dva monitora za poslovnjake s USB-C ulazom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.