Novi VIDI na kioscima: Kako stišati vaše računalo

Novi VIDI na kioscima: Kako stišati vaše računalo

Kad gameri utihnu

U novom Vidiju pogledajte kako smo utišali gaming zvijeri do razine šapta.

Nabrijana gamerska računala s hardverom koji je u stanju pružiti maksimalni broj sličica u sekundi na najvišim postavkama najzahtjevnijih igara, obično uključuju nadprosječnu razinu buke koja će vama ili vašim ukućanima u nekom trenutku pokvariti užitak igranja ili opuštanja, posebice noću.

 

Naslovnica 279 V2 3 VIDIClanakVelika

Za potrebe ovomjesečnog izdanja časopisa VIDI br. 279 koji se nalazi na svim kioscima na zemlji, poigrali smo se slažući dvije atraktivne gaming konfiguracije kojima je zajednički nazivnik tihi rad. I pristupačnije i nabrijanije računalo odnijeli smo na zavod za akustiku na zagrebačkom FER-u i provjerili koliko su doista tihe pri igranju najjačih naslova.

 

Slike testiranja 3 VIDIClanakVelika

U našoj velikoj hardverskoj temi donosimo tips&tricks za igranje najnovijih igara na gaming monitorima s osvježavanjem od 144 Hz. Igre smo testirali na midrange grafičkoj kartici, a uz pregled mogućnosti donosimo i testove šest zanimljivih FullHD 144Hz gaming monitora.

 

Monitori 144 Hz VIDIClanakVelika

U današnje doba SSD diskovi više nisu luksuz već potreba, posebice zbog činjenice da su im cijene prilično pale. No jeftini SSD-ovi ponekad kriju i neke zamke, pa smo proveli istragu u Vidilabu kako bismo provjerili zašto treba izbjegavati najjeftinije SSD-ove kod slaganja novog računala.

 

SSD otvorna 3 VIDIClanakVelika

Svima nam je poznato da su se infotainment i računalni sustavi u automobilima uvelike promijenili u posljednjim godinama. Mi smo stoga odlučili testirati jedan od najnaprednijih na tržištu, MBUX, kojeg koristi najnoviji model Mercedesa B klase.

 

MBUX VIDIClanakVelika

U našoj redovnoj rubici "Posao snova" donosimo vam priču o Angelici koja je iz daleke Kolumbije stigla u hrvatski Infobip, gdje radi kao Client Solutions Expert na poslovima kreiranja tehničkih rješenje i prezentiranja istih postojećim ili novim klijentima.

 

Infobip 80 VIDIClanakVelika

U našem tradicionalnom pregledu ljetnih praksi, odnosno temi "Sa studentske prakse na posao" dobit ćete sve potrebne informacije da započnete svoju praksu, odnosno IT karijeru.

 

VIDI IT praksa 2019 VIDIClanakVelika

Hrvatski inženjer Igor Brkić osvojio je DIY zajednicu svojim hgTerm mini laptopom koji se temelji na Raspberry Pi računalu i spaja praktičnost, funkcionalnost i dugo trajanje baterije. Njegov uradi sam laptop smo isprobali u Vidilabu i saznali iz prve ruke detalje ovog zanimljivog projekta.

 

Mini PC 7 VIDIClanakVelika

U ovom broju donosimo vam i zanimljiv usporedni test, troboj grafičkih kartica Nvidia GeForce GTX 1650, GTX 1050 Ti i AMD Radeon RX570.

 

Troboj grafickih VIDIClanakVelika

Čitav sadržaj novog broja potražite na ovoj poveznici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI na kioscima: Kako stišati vaše računalo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.