AOC najavio dva nova monitora odličnog dizajna i performansi

AOC najavio dva nova monitora odličnog dizajna i performansi

Dva nova monitora dizajnirali su u Studiju F.A. Porche kako bi se osim performansama, dobro uklopili u svaki prostor i dizajnom.

 

AOC U32U1 je poslovni monitor nagrađen prestižnom Red Dot Design nagradom, veličine 31,5 inča (80 cm) s 4K rezolucijom i VESA DisplayHDR600 standardom.

Ciljano je dizajniran za korisnike s visokim estetskim zahtjevima i oslanja se na trendove u klasičnom dizajnu namještaja.

AOC Porsche U32U1 4



Četiri strane skoro bez okvira, tanak i nagibni monitor nalazi se na metalnom tronošcu, koji je podesiv po visini do 120 mm. Aluminijska stražnja ploča sa zaobljenim kutovima, u kojoj se nalaze kabeli, stvara kontrast tamno sivom stražnjem pokrovu.

Prava funkcionalna novost je ta da ova ploča ostaje u istom položaju kada se monitor zakrene u portretni položaj (pivot funkcija) tako da kabeli ostaju na istom mjestu. Za povećanu fleksibilnost, monitor dolazi i s VESA stalkom za montažu na zidne nosače.

Ekstra veliki IPS zaslon od 31,5 inča (80 cm) dolazi sa 4K / UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela). Zahvaljujući usklađenosti s VESA Display HDR600 i HDR 10 standardima, monitor omogućuje 10-bitnu dubinu boje koja rezultira u prikazu čak 1,07 milijardi boja.

 

AOC Porsche U32U1 2

Zaslon pokriva 90 posto DCI-P3 prostora boja, što ga čini idealnim izborom za video i fotografske profesionalce i entuzijaste, kao i za dizajnere.

Osim uobičajenih HDMI 1.4 i DisplayPort 1.2 ulaza, ovaj monitor ima i HDMI 2.0 kao i USB-C priključak i USB 3.1. USB-C priključak omogućuje i povezivanje s DisplayPort kabelom za prijenos čak i video signala visoke rezolucije s prijenosnog računala ili drugog računala.

USB napajanje može istovremeno puniti bateriju prijenosnog računala do 65 W, a USB 3.1 osigurava brzi prijenos podataka.

 

 

AOC Porsche Q27T1 4

AOC Q27T1 namijenjen je svakodnevnom korisniku, a zaslon sa svoje tri strane uspijeva minimizirati okvir monitora, dok je donja strana atraktivnog modernog dizajna. Pozadina pak ima čist i moderan matirani izgled, a svi portovi nalaze se ispod poklopca.

27-inčni AOC Q27T1 ima IPS panel koji osigurava izvrsno iskustvo gledanja zahvaljujući Quad HD rezoluciji od 2560 x 1440 piksela. IPS tehnologija također pruža široke kutove gledanja i izvrsnu reprodukciju boja.

 

AOC Porsche Q27T1 2

 

Q27T1, prvi model u AOC-ovoj novoj liniji monitora T1, nudi široku paletu boja, pokrivajući 90 posto NTSC prostora boja. Njegova dva HDMI-ja i jedan DisplayPort ulaz znače da se monitor može povezati s raznim uređajima, uključujući stolna računala, prijenosna računala, Blu-ray uređaje i igraće konzole.

AOC-ov Q27T1 bit će dostupan u srpnju 2019. po preporučenoj maloprodajnoj cijenu od 2.299 kuna (bez PDV-a), dok će U32U1 model biti dostupan nešto kasnije ove godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AOC najavio dva nova monitora odličnog dizajna i performansi - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.