NOA F10 PRO stiže s trostrukom stražnjom kamerom i AI featureima

NOA F10 PRO stiže s trostrukom stražnjom kamerom i AI featureima

Hrvatski proizvođač pametnih telefona NOA za nadolazeći Mobile World Congress koji će se održati u Barceloni najavljuje novu F seriju telefona i novi model NOA F10 Pro.

Kao glavni prodajni feature, F10 stiže s trostrukom AI stražnjom kamerom, pri čemu će senzori imati 10,16 i 5 megapiksela, dok će prednja selfie kamera imati velikih 25 megapiskela. Treba izdvojiti opcije super night mode za snimanje kvalitetnih fotografija u uvjetima lošijeg osvjetljenja, kao i bokeh opciju koju uz glavnu kameru stvara pomoćna od 5 MP, a ako ne znate bokeh je opcija koja radi zamućenje u pozadini fotografije pri čemu je glavni objekt slikanja jasan.

Noa AI

Tu su i AI značajke, koje omogućuju nekoliko različitih načina snimanja Portrait, Urban, Night, Gourmet, Blue Sky, Sunset, Landscape, Backlight, Beach i Plant, a tu je i oversampling tehnologija koja će omogućiti snimanje velikih fotografija do 96 megapiksela.

Ekran bez ruba i velika baterija


NOA F10 Pro prati trendove i s prednje strane ima gotovo bazelless dizajn sa samo malim kružićem umjesto standardnog notcha u kojemu je smještena prednja kamera od 25 MP. Ekran je inače IPS, dijagonale 6,3 inča i ima FHD+ odnosno rezoluciju od 2340x1080 piksela.
Nova NOA moći će ispuniti i sva očekivanja što se tiče autonomije baterije, budući da stiže sa 4000 mAh baterijom, a podržava i brzo punjenje.

Osam jezgri i napredna biometrija

Što se tiče biometrijskih opcija, imat će čitač otiska prstiju te Face ID, a standardno već uz NOA telefonoe tu je i DTS sound tehnologija.
NOA F10 Pro pokretat će MediaTek Helio P60 procesor s osam jezgri na taktu od 2 GHz te novi Android 9.0 Pie operativni sustav. U pomoć procesoru stiže čak 8 GB radne memorije te 128 GB interne memorije te još dodatni prostor na microSD kartici. Telefon će biti dostupan u crnoj i plavoj twilight boji, a cijena će mu biti oko 1700 kuna.
Kao i svi drugi telefoni iz Element serije dolazi s dodatnim NOA Premium Care jamstvom od 12 mjeseci koje pokriva slučajna oštećenja nastala nepažnjom korisnika.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

NOA F10 PRO stiže s trostrukom stražnjom kamerom i AI featureima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.