Huawei predstavio dva nova pametna sata

Huawei predstavio dva nova pametna sata

Pametni satovi najatraktivniji su ljudima koji se aktivno bave sportom na što Huawei i računa te donosi još bolje i preciznije alate za mjerenje performansi.

 

Smartwatchevi mogu raditi puno više toga nego samo pratiti vrijeme. Jedna od glavnih značajki je implementacija praćenja lokacije, kao i ostalih senzora poput pedometra i senzora za detekciju otkucaja srca. To, uz malo čarolije umjetne inteligencije koju Huawei aktivno razvija, može korisniku dati vrlo točne i korisne informacije o stanju performansi, pa čak i dati savjete u području rekreacije.

Upravo to je i cilj dva nova pametna uređaja od Huaweija - Huawei Watch GT koji je dizajniran više kao pametni sat te se može uklopiti u sportske ali i svakodnevne aktivnosti. Huawei Band 3 Pro je s druge strane dizajniran da bude što manje nametljiv korisniku prilikom rekreacije kako ne bi smetao, a u isto vrijeme može analizirati sve bitne detalje rekreacije.

 

watch1

Huawei Watch GT ima dizajn klasičnog sata s AMOLED ekranom rezolucije 454 x 254 piksela. Kućište je napravljeno od keramike i čelika što mu daje čvrstoću ali i atraktivan klasični dizajn. Napominju kako je kompatibilan sa dva njihova remena št znači da nismo sigurni može li se na njega pričvrstiti standardni remen. 

Istaknuli su i kako je preciznost lociranja bitna te kombinira GPS, GLONASS i GALILEO tehnologiju kako bi precizno locirao korisnika sata i u zahtjevnijim uvjetima poput šume. Naravno, kao i kod drugih, moguće je pratiti mnogobrojne sportove na otvorenom ali i u zatvorenom prostoru. Analizirajući vaše performanse može vam dati i smjernice u vježbanju i staviti zdravlje na prvo mjesto.

Tehnologija računanja otkucaja srca dolazi standardno, no sada je potpomognuta AI tehnologijom gdje pažljivim praćenjem otkucaja srca za vrijeme sporta ali i odmaranja daje korisne savjete korisniku.

 

watch2

Huawei Band 3 Pro je s druge strane potpuno okrenut sportu i zdravlju. Dizajniran je da što manje smeta za vrijeme rekreacije, a lako se nosi i noću kada može pratiti vašu aktivnost te vam dati korisne statistike kvalitete vašeg sna.

Band 3 Pro ima 0,95 inčni HD AMOLED ekran na dodir koji je također u boji tako da ne gubite na kvaliteti prikaza podataka. Podržava touchscreen tehnologiju, a povrh svega, pokazuje i vrijeme.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Huawei predstavio dva nova pametna sata - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.