Veliki FullView 6,5 inčni ekran na novom midrange Honoru 8X

Veliki FullView 6,5 inčni ekran na novom midrange Honoru 8X

Honor je predstavio još jedan zanimljiv uređaj za srednji cjenovni segment smartphone ponude. Novi Honor 8X kao glavnu stavku ima veliki 6,5 inčni zaslon kojeg kineski proizvođač zove FullView.

Radi se ekranu koji zauzima čak 91% prednje površine mobitela, odnosno vrlo su tanki rubovi, rezolucija mu je 1080x2340 i omjer je neobičnih,ali i vrlo popularnih 19,5:9. Donji dio ispod ekranaB uređaja su uspjeli smanjiti zahvaljujući chip-on-film tehnologiji zajedno sa patentiranim dizajnom antena čime uređaj dobiva uistinu premium izgled.Honor 8X Black Back 2
Okvir Honora 8X je metalan, dok je kućište izrađeno od 2.5D aurora stakla dvostruke strukture s tzv. rešetkastim ili grating efektom, što mu daje elegantan i gladak izgled i osjećaj u rukama. Paralelni gradacijski dizajn sastoji se od 15 slojeva, čime stvara refleksiju iz različitih kutova.
Hardverski, riječ je o Kirin 710 procesoru novije generacije, koji je dizajniran da pruži veće performanse mid-range sektoru. Njemu uz bok radi od 4 do 6 GB RAM memorije te 64 do 128 GB interne memorije s mogućnošću proširivanja putem MicroSD kartice.

Honor 8X blue back right

Stražnje kamere sadrže glavnu od 20 megapiksela te pomoćnu od 2 za prepoznavanje dubine i dodavanja efekta na slike. Selfie kamera ima 16 megapiksela te obje mogu snimati do FullHD rezolucije.

Kod nas će cijena za verziju 4/64 GB memorije biti 2,299 kuna, dok će 4/128 GB verija koštati 2,599 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Veliki FullView 6,5 inčni ekran na novom midrange Honoru 8X - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.