Četiri kamere na Samsung Galaxy A9

Četiri kamere na Samsung Galaxy A9

Megapikseli su tako out, sada se broji koliko telefon ima kamera. I dok "cure informacije" o pet kamera na novoj Nokiji, Samsung je predstavio najnoviji uređaj iz A serije, Samsung Galaxy A9 koji dolazi s čak četiri stražnje kamere.


A9 ima tako širokokutnu 8 megapikselnu kameru s f/2,4 otvorom blende i pokriva 120 stupnjeva vidnog polja. Slijedi 10 megapikselna telefoto kamera koja ima dvostruki optički zoom i isti otvor blende. Primarna kamera stiže s 24 MP te f/1.7, dok četvrta kamera ima 5 MP i služi kao senzor dubine s f/2.2 te će koristi za popularni bokeh efekt. Postoji naravno i kamera s prednje strane za selfije, a ima također 24 megapiskelni senzor. Samsung je od opcija koje donosi ova kombinaciju u svojoj objavi za medije naveo:

- Pomoću ultra široke leće i opcije Scene Optimizer, korisnici mogu fotografirati svijet oko sebe bez ograničenja kao pravi profesionalci. Zahvaljujući značajki AI Scene Recognition, kamera je sada pametnija i može identificirati temu te podesiti postavke za najbolju fotografiju.

- Uz Depth Lens korisnici mogu pokazati svoju kreativnost, dajući im slobodu za ručno upravljanje dubinskim poljem fotografije i fokusiranje na objekt za zapanjujuće, profesionalne slike.

- Kamera na novom Galaxy A9 korisnicima omogućuje snimanje jasne i svijetle slike u uvjetima slabog osvjetljenja s 24MP glavnim objektivom, koji radi prekrasne fotografije u bilo koje doba dana.

A9 Back Bubblegum Pink
Telefon dolazi s velikim 6.3 inčnim Super AMOLED ekranom rezolucije 1080x22220 piksela.Dolazit će u kombinaciji sa 6 ili 8 GB radne memorije te 128 GB interne memorije za pohranu uz mogućnost proširenja do 512 GB microSD karticom. Tu je i značajno velika baterija od 3800 mAh, a uređaj će dolaziti s Android 8.0 Oreo operativnim sustavom. Nije objavljeno koji točno procesor ima u objavi osim da se radi o osmojezgrenom CPU-u, a A9 ima klasične stvari kao svaki moderni pametni telefon poput čitača otiska prsta i brzog punjenja baterije, ali i neke napredne poput prepoznavanja lica.

Galaxy A9 je dizajniran u tri jedinstvene boje – crnoj, plavoj i ružičastoj, s elegantnim i ergonomskim dizajnom te zakrivljenim stražnjim dijelom kućišta za ugodno korištenje. Galaxy A9 bit će dostupan u Hrvatskoj polovicom studenog 2018.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Četiri kamere na Samsung Galaxy A9 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.