Philips je predstavio čak šest novih monitora za profesionalce

Philips je predstavio čak šest novih monitora za profesionalce

Za doček kupaca sa godišnjih odmora, Philips je pripremio nove monitore profesionalnih karakteristika gdje će svatko naći onoga koji mu najbolje paše.

 

Prva dva modela nude "optimalnu" produktivnost te dolaze u različitim cjenovnim rangovima, pa tako i mogućnostima.

Početni model, 243S5LHMB, kako mu i samo ime kaže ima veličinu ekrana od 24 inča te FullHD rezoluciju. Različite tehnologije osiguravaju poboljšani prikaz crnih boja, ima učinkovit Eco način rada i ergonomski stalak za optimizaciju gledanja ekrana. Minus je TFT-LCD tehnologija zaslona koja nudi slabe kuteve gledanja te se vjerodostojna slika može vidjeti samo gledanjem ravno u ekran.

243S5LHMB 00

 

Slijedeći na listi je 243V7QJABF koji zadržava veličinu od 24 inča i FullHD rezoluciju, no zahvaljujući IPS tehnologiji daje puno jasnije i živopisnije boje i veće kutove gledanja. Naravno, popularne tehnologije za smanjenje umora očiju poput FlickerFree prikaza te smanjenja plave boje u prikazu pomoću LowBlue moda osiguravaju nesmetan svakodnevni rad.

243V7QJABF

 

Na red dolaze druga dva modela u koje su uključene i neke Premium značajke. 

Philips 221B8LJEB je 22 inčni FullHD monitor za one koji žele biti ekološki osvješteni. Kućište je napravljeno od 85% reciklirane plastike, a isključivanjem se u potpunosti zaustavlja potrošnja energije. Napomenimo samo da se radi o TN panelu pa će slika biti nešto lošijih performansi od IPS verzija.

221B8LJEB

 

Drugi u ovom rangu, 272B8QJEB predstavlja profesionalan alat za one kojima su preciznost i performanse na prvom mjestu. Sa svojih 27 inča i QHD rezolucijom osiguravaju oštru sliku, a IPS panel jasne boje i 72% NTSC pokrivenosti. Također nasljeđuje ekološke značajke manjeg modela, a dobio je CrystalClear brending od Philipsa.

272B8QJEB 00 RTP global 001

 

Zadnja dva monitora su opremljena naprednim tehnologijama poput HDRa, USB-C punjenja drugih uređaja i visoke kvalitete prikaza.

Philips 272B7QUPBEB je 27 inčni IPS zaslon visoke svjetline, QHD rezolucije i iznimne preciznosti prikaza boja. Sa USB-C izlazom , omogućeno je napajanje laptopa putem monitora uz istovremeno slanje slike na ekran za maksimalnu produktivnost. 

272B7QUPBEB 00

 

Zadnji predstavljeni model, 328P6VUBREB zaslon je od 32 inča sa VA tehnologijom prikaza zahvaljujući kojoj dobiva iznimno visok prosječan kontrast, svjetlinu prikaza od 400 nitsa, a manji dijelovi ekrana mogu bljesnuti i do 600 nitsa što ekranu daje i HDR mogućnosti. Također se radi o 4K rezoluciji za vrhunsku oštrinu prikaza sadržaja. Prikaz boja je odličnih 116% NTSC te do 138% sRGB. USB C port omogućuje punjenje uređaja snagom do 60W, a visoka brzina prijenosa omogućuje i prijenos 4K sadržaja na ekran istom žicom.

328P6AUBREB

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips je predstavio čak šest novih monitora za profesionalce - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.