IFA Berlin: Honor Magic 2 ima nevjerojatan omjer ekrana i tijela

IFA Berlin: Honor Magic 2 ima nevjerojatan omjer ekrana i tijela

Nakon više modela smartphonea koji imaju "Full-Screen" dizajn, u akciju se uključio i Honor sa svojim Magic 2 uređajem predstavljenim na IFAi.

 

Honor svoj Magic brend čuva za specijalna izdanja pametnih telefona koji su za kompaniju po nečemu prvi. Tako je originalni Magic bio prvi uređaj koji je koristio AI u svrhu poboljšanja iskustva korisnika. Novi Magic 2 prvi je njihov model koji ima veliki omjer ekrana naprema tijela mobitela da su morali osmisliti način za korištenje selfie kamere i senzora jer nema ni popularnog "notcha", to jest ureza na vrhu ekrana kojeg je popularizirao iPhone X. 

honor magic 2 in hand 1280

 

Svaki proizvođač se pokušava dosjetiti nekog rješenja, a Honor se odlučio za fizički slider gornjeg dijela kućišta kako bi se pokazala Selfie kamera. Naravno, neki sumnjaju u dugovječnost takvog rješenja zbog fizički pomične komponente koja kao takva može i puknuti. 

No, ekranom prekrivena prednja strana nije jedina novost. Magic 2 će biti prvi Honor uređaj sa novim Kirin 980 procesorom koji obećava vrlo impresivne performanse u usporedbi s konkurencijom, a fokusiraju se i na gaming. To je i prvi procesor proizveden na TSMCovoj 7nm tehnologiji koja sama po sebi najavljuje značajna unaprijeđena. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

IFA Berlin: Honor Magic 2 ima nevjerojatan omjer ekrana i tijela - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.