IFA Berlin: Honor Play dolazi u Europu, najavljen "bezelless" Honor Magic 2

IFA Berlin: Honor Play dolazi u Europu, najavljen "bezelless" Honor Magic 2

Honor je najavio dolazak svoje gamerske perjanice Play u Europu, ali i najavio novi mobitel s naprednim AI mogućnostima i prikazom bez okvira.


Što vam treba za dobro gejmanje na mobitelu? Honor smatra da je to 6.3-inčni ekran rezolucije 1080x2340, čipset HiSilicon Kirin 970 s osmojezgrenim procesorom (4x A73 2.36 GHz + 4x A53 1.8 GHz), 12-jezgrenom grafičkom karticom G73M12 i 4 GB RAM-a, baterijom od 3750 mAh-a te pametnim GPU Turbo načinom rada. Probali smo PUBG i ne bunimo se. Čini se da je Honor odradio dobar posao. A da mobitel ne dosadi i poslije igraće sesije, tu su pametne dvostruka stražnja (16 + 2) i prednja kamera od 16 MP. Sve to za samo 329 eura, odnosno 359 eura za "gamerske" crvenu i crnu edicije.


Honor play unutraTanak unibody metalni dizajn dolazi u više boja za sve igrače: crnoj Midnight Black, plavoj Navy Blue, ljubičastoj Ultra-Violet, a u ponudi je posebno izdanje za gamere u crvenoj i crnoj boji s uzorkom. Dizajn zadržava kućište tipičnog uređaja s 5,5-inčnim zaslonom kako bi se osiguralo da se udobno uklapa u vašu ruku te ima 19,5:9 zaslon bez okvira. U Hrvatskoj će biti dostupan od 1. rujna 2018. po cijeni od 2.799 kuna.
Ono što nismo očekivali na eventu je najava sasvim novog mobitela. Honor Magic 2 nasljednik je mobitela izašlog sada, u mobilnoj industriji, davne 2016, predstavljen bez primjetnih okvira sa strane i s najavljenim posebnim UI-om.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

IFA Berlin: Honor Play dolazi u Europu, najavljen

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.