Logitech lansirao novi G Pro miš

Logitech lansirao novi G Pro miš

Novi miš je sada bežičan te ima mogućnost punjenja putem Powerplay podloge.

 

Kao i ostatak G Pro linije od Logitecha, miš izvana ima jednostavan dizajn bez previše detalja koji bi ometali od fokusa na gaming. Ima lijevi i desni gumb te dva gumba koji se pritišću palcem. Oni su ujedno i jedini zamjenjivi dio kako bi ih se moglo postaviti sa lijeve na desnu stranu miša u slučaju da korisnik igra sa lijevom rukom.

Tu je naravno i DPI gumb koji se nalazi sa donje strane miša, no postavke se lako mogu mijenjati i sa Logitech Gaming softverom koji će vam pružiti puno detaljnije instrukcije. Ne zaboravimo i RGB komponentu kojom svijetlost logotipa na mišu možete prilagoditi ostatku sustava.

Miš je u najmanju ruku jednak dosadašnjoj žičanoj konkurenciji, a novi senzor stavlja ga u tehnološko vodstvo nad ostalim alternativama. Novi takozvani HERO 16K senzor (High Efficiency Rated Optical) osigurava visoku preciznost uz nisku potrošnju energije. Kako smo spomenuli, Logitech Lightspeed tehnologija osigurava brzinu osvježavanja pozicije miša sa računalom brzinom do 1000Hz, to jest maksimalnim kašnjenjem od 1ms što je zanemarivo jednom kada se uračunaju druge stvari poput internetske veze i osvježavanja ekrana.

U samoj kutiji nalazi se PRO Wireless gaming miš, reciever za PowerPlay podlogu za punjenje, USB kabel za punjenje te po dva alternativna pokrova za lijevi i desni gumb na mišu. 

Preporučena cijena novog miša je paprenih 1139 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech lansirao novi G Pro miš - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.