HP predstavio nove uređaje iz Elite i ENVY serije

HP predstavio nove uređaje iz Elite i ENVY serije

Iz HP-a dolaze novi portfelj AiO-a, 2-in-1 laptopa i monitora za poslovne korisnike i one svakodnevne iz serija Elite i ENVY.

Elite serija dolazi s paketom softverskih rješenja usko vezanih uz sigurnost podataka poput Sure Start 4 i Sure Run, dok je EliteBook x360 1030 prvi uređaj koji dolazi sa Sure Recover opcijom popravka koja osigurava oporavak podataka iako nema podataka na HDD-u i pristupa internetu.

Screenshot 4

Elite x2 1013 G3, pak, je 2-in-1 uređaj s 13-inčnim zaslonom ugrađen u kućište od 12 inča te je namijenjen profesionalcima. EliteBook 1050 G1, kao što i samo ime govori, dolazi s Nvidijinom GTX 1050 grafičkom karticom u tankom kućištu, dok je trajanje baterije deklarirano na 16 sati korištenja. Nešto drugačije računalo je EliteOne 1000 AiO G2 sa 34-inčnim zaslonom i odvojenom grafičkom karticom, a kao jedini zaslon u Elite segmentu predstavili su prijenosni EliteDisplay S14 osmišljen za spajanje na prijenosnike s USB-C priključkom.

Screenshot 2

S druge strane, ENVY serija namijenjena je nešto svestranijem i širem krugu potrošača.

ENVY 13 dolazi s 13-inčnim zaslonom te MX150 grafičkom karticom, dok njegov konvertibilni brat ENVY x360 13 dolazi s AMD Ryzen i Vega grafičkom karticom. Još veći konvertibilni model ENVY x360 15 podržava upotrebu olovke, a kupci će moći birati između Intel i AMD procesora, 4K zaslona, Intel Optane memorije i individualnih rješenja za pohranu podataka.

c05514375

ENVY 17 laptop može poslužiti kao zamjena desktop računala 17-inčnim zaslonom te Intelovim procesorima 8. generacije. AIO 34, pak, dolazi sa zakrivljenim zaslonom te podržava virtualnog asistenta, Amazonovu Alexu, kao i bežično punjenje mobilnih uređaja. Posljednje računalo iz ENVY serije je, jednostavno, ENVY. To je stolno računalo koje dolazi s GTX 1080, Optane memorijom i Intelovim 6-jezgrenim procesorima iz 8. generacije.

Sva računala i zasloni već su dostupni u Hrvatskoj, dok će ENVY 34 biti dostupan kasnije ove godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP predstavio nove uređaje iz Elite i ENVY serije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.