OnePlus 6 se sve češće spominje po internetu, do izlaska bi ipak moglo proći još dosta vremena

OnePlus 6 se sve češće spominje po internetu, do izlaska bi ipak moglo proći još dosta vremena

Novi uređaj brenda OnePlus obično je show koji počinje s curenjem informacija krajem proljeća, mjesec dana prije samog izlaska uređaja na tržište. Ove godine imamo rani start.

Oneplus 6 će biti nova verzija u liniji flagship uređaja tvrtke koja se bavi jednim modelom svakih pola godine, u stilu Intelove bivše Tick-Tock taktike. Sada je konkurencija dignula standard raznim AI rješenjima i dizajnom kojeg postaje teže pratiti manjim firmama zbog tehničkih izazova, barem neko vrijeme dok ih sami ne riješe.

op6

OnePlus je počeo kao ultra povoljna opcija s obzirom na hardver, no stvarnost je i njih sustigla te sada nude uređaje u rangu od oko 500 dolara, što je i dalje poprilično jeftinije od konkurencije. 

Za sada je poznato malo stvari, no navodno je rezultat nedavno objavljen na Antutu softveru za testiranje performansi sustava, te se kodno ime podudara s onima korištenim na prijašnjim modelima.

op62

Zanimljiva stvar je činjenica da je ovo trenutno najbolja ocjena u Android svijetu, a u nekim segmentima dostiže i Appleov A11 procesor.

Poznat po svojoj "jedinstvenosti" za koju je kritiziran zbog veoma sličnog izgleda iPhoneu 7, novi OnePlus 6 sada naizgled preuzima ekran s izrezom s gornje strane za smještaj kamere i senzora.

op61

Ostale karakteristike za sada su nejasne te ćemo o njima moći nagađati kada više toga bude poznato. Cijena će zasigurno biti veća, a skori izlazak vjerojatno se neće dogoditi te se po našem mišljenju još uvijek radi o testnim verzijama uređaja. Android P bi mogao biti odličan povod s obzirom da će uvesti podršku takvog dizajna ekrana.

 

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

OnePlus 6 se sve češće spominje po internetu, do izlaska bi ipak moglo proći još dosta vremena - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.