Ako su informacije točne, Xiaomi sa svojim novim MI Mix 2s mogao bi biti prava poslastica

Ako su informacije točne, Xiaomi sa svojim novim MI Mix 2s mogao bi biti prava poslastica

Xiaomijeva Mix serija jedna je od osobno najatraktivnijih s jedinom "manom" keramičkog dizajna koji je otporan na grebanje, no ultra lomljiv.

 

Mix je, ako ne prvi, bio među prvima koji su dignuli igru omjera kućišta i ekrana na potpuno novi nivo. Sada očekujemo treću verziju i možemo reći da nismo nimalo razočarani. Ekrana ima još više, hardver je (navodno) još bolji, a dizajn i položaj prednje kamere mogao bi postaviti nove industrijske standarde.

 

Saomi

Naime, s povećanjem ekrana postaje problem smještaja prednje kamere. Apple se nije previše proslavio svojim rješenjem, Essential Phone je prema kritičarima imao bolju ideju, no ona nije nešto zaživjela. Xiaomi svoju verziju samo što nije izbacio na tržište te nam se prema informacijama koje su procurile sviđa što vidimo.

 

Saomi 2

Prema hardverskim detaljima uređaj bi trebao imati novi Snapdragon 845, 8GB RAM memorije i do 256 GB interne memorije. Tu je i nova dual kamera te senzor otiska prsta ugrađen ispod ekrana, kako je demonstrirano i na CESu ove godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Ako su informacije točne, Xiaomi sa svojim novim MI Mix 2s mogao bi biti prava poslastica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.