Galaxy A8: Budget varijanta S8

Galaxy A8: Budget varijanta S8

Samsungova A serija aktivna je od 2014. godine, a nudi mobitele srednjeg cjenovnog ranga s hardverom dostatnim za srednje zahtjevnog korisnika. Ciljana područja prodaje su – sva osim SAD-a.

A8 nudi Infinity displej koji možemo naći na high-end S8 s omjerom stranica 18.5:9 i dijagonalom od 5.6“, a zaštićen je Gorilla Glassom. Rezolucija iznosi 1080 x 2220 piksela pri gustoći od 441 ppi. Obe poleđine omeđene su metalnim okvirom, dok stražnja strana ima skener otiska prsta.

Stražnja kamera od 16 MP dolazi sa otvorom blende od f/1.7, a nudi dvije prednje kamere (16 MP i 8MP pri f/1.9). Mogu se koristiti obje kako bi se zamutila pozadina ili samo jedna, zavisno o preferenci. S Live Focusom korisnik može poslije fotografiranja namjestiti efekt zamućenja (blur).

Samsung se odlučio na ugradnju Exynos 7885 osmojezgrenog procesora, a nudit će se modeli od 32 i 64 GB ugrađene memorije sa 4 GB RAM-a. Još uvijek će koristiti Android 7.1.1 Nougat, a podržava Bluetooth 5.0. Sve to pogonit će baterija od 3000 mAh-a.

Uređaj obavijesti prikazuje pomoću Always On Displaya bez da se mobitel otključava. Također, podržava Samsung Pay te NFC.

Otporan je na vodu i prašinu certifikatom IP68, a kapacitet možete proširiti microSD karticama do 256 GB. Valja napomenuti kako podržava Samsung Gear VR.

Od 19. siječnja bit će dostupan u crnoj, sivoj i zlatnoj boji.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Galaxy A8: Budget varijanta S8 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.