Koje slušalice za igranje- Top 5 slušalica za gaming

Koje slušalice za igranje- Top 5 slušalica za gaming

Zvuk u boji!?

Kod odabira zvučnih sustava za gaming podjednako su važni zvuk i ergonomija.

Dizajn nekima zauzima prvo mjesto na ljestvici no naravno i zvuk mora biti na razini, a kad kažemo dizajn, prvenstveno treba gledati ergonomiju tj. udobnost slušalica pri višesatnom igranju. Gotovo je nemoguće pronaći slušalice koje bi odgovarale svima. Netko ima veću glavu i uši, netko manje te je zato vrlo bitno isprobati slušalice koje želite koristiti duže vrijeme.

slusalice otvornaAko ste pak povremeni gamer pa slušalice koristite kako ne biste smetali okolini zvukovima koje proizvodi vaša Ju 87 Stuka (Štuka) pri poniranju, dok bombom ciljate kopnene jedinice, tada je najbitnija izolacija slušalica od utjecaja vanjske buke. Ukoliko želite ukućanima i susjedima priuštiti zvuk Štukine trube, ipak je bolje rješenje za slušalice odabrati neki 5.1 audio sustav, a niste li još skupili dovoljno novca za 500 W, no ipak biste željeli imati 5.1 zvučni sustav, kao soluciju dosta tišeg i skromnijeg kompleta razmotrite Logitech Z506 ukupne snage 75 W.

 

 

 

 


Razer ManO'War Wireless


Softverski 7.1 bežični zvuk

Iskustvo igranja osim po vizualnom dojmu uvelike ovisi i o zvučnim efektima. Zato smo odabrali ove slušalice koje mogu simulirati 7.1 surround zvuk te će vam pružiti još bolji zvuk u igrama. Osim za PC, Xbox i Mac moći ćete ih koristiti i na PlayStation 4 konzoli, ali samo u stereo kombinaciji.
Headset posjeduje 50 mm zvučnike koji su dobro izolirani od utjecaja vanjske buke kako bi vam pružili nesmetano praćenje zvukova da možete otkriti s koje strane se protivnik šulja. Udobne su za nošenje, a imaju i RGB osvjetljenje koje možete prilagoditi prema želji, a može imati i reaktivni mod koji je sinkroniziran sa zvukovima u igrama. Poput malog light showa. Postoji i nešto jeftinija verzija ovih slušalica bez wireless opcije.

Slusalice razer manowar

INFO
Priključak: USB
Frekvencijski raspon: 20 Hz – 20 kHz
Frekvencijski raspon mikrofon: 100 Hz – 6,5 kHz
Posebnosti: Razer Chroma „light show“
Wireless, domet: 2,4 GHz, 12 m
Driver: 50 mm
Baterija: do 14 sati. 20 sati bez osvjetljenja
Težina: 375 g
Viđeno u: Mikronis
Cijena: 1.399,00 kn


Logitech G933


Bežično do zvuka

Vrhunac užitka igranja može pokvariti žica slušalica koja nam visi oko vrata. Zato smo odabrali ove slušalice koje će vas lišiti nepotrebnih žnjora. Mogu reproducirati zvuk iz više izvora istovremeno te uz gaming možete tako slušati muziku i razgovarati na telefon. Podržavaju ukupno do 3 izvora zvuka. Boju zvuka možete dodatno ugađati ekvilajzerima kroz Logitechov softver. Na slušalicama se nalaze 3 G tipke kojima možete dodijeliti predefinirane radnje poput push-to-talk ili mogu predstavljati dodatne tipke za radnje u samoj igri. Na 50% glasnoće baterije traju do 8 sati. Slušalice su ukrašene RGB svjetlećom trakom. Zvuk je obogaćen 7.1 surround soundom uz Dolby ili DTS Headphone:X Surround Sound engine.

Slusalice logitech g933

INFO
Priključak: USB
Frekvencijski raspon: 12 Hz – 20 kHz
Frekvencijski raspon mikrofon: 100Hz – 20 kHz
Posebnosti: 3 dodatne tipke
Domet: 15 m
Driver: 40 mm
Viđeno u: Instar informatika
Cijena: 1.633,22 kn


SteelSeries Siberia 840


Zamjena baterija u hodu

Bežični zvuk uz virtualni Dolby 7.1 surround engine stvarno je vrhunski na ovim slušalicama s Bluetooth konekcijom. Kada ne igrate igre, možete ih koristiti za slušanje glazbe sa ostalih gadgeta do besvjesti. Kako bi to bilo moguće, slušalice posjeduju hot swap sustav za zamjenu punjivih baterija bez prekida slušanja, a svaka baterija osigurat će dvadeset sati korištenja. Pored toga, slušalice dolaze s niskom latencijom od samo 16 ms te predajnikom s OLED zaslonom. No, sve te čari morat ćete prilično skupo platiti.

Slusalice SteelSeries Siberia 840

INFO
Priključak: USB
Frekvencijski raspon: 20 Hz – 20 kHz
Frekvencijski raspon mikrofon: 100 Hz – 10 kHz
Zvučnici: 40 mm
Masa: 318 g
Viđeno u: iPon
Cijena: 2.541,16 kn


ASUS ROG Strix 7.1


Pravi surround

U svakoj slušalici nalazi se po pet zvučnika te će ukupno deset zvučnika pružiti doista dobar osjećaj prostornosti. Osvijetljene su, imaju nekoliko modova za različite žanrove igara, a postoji i opcija da ih pretvorite u 5.1 sustav tako da se na svakoj slušalici ugase po dva zvučnika. Ukoliko prijeđete na stereo mod, ugasiti će se po još jedan zvučnik na svakoj slušalici.
Ove slušalice mogu umanjiti do 90% okolne buke dok na mikrofon razgovarate sa suigračima. Sustav će ukloniti i buku tipkanja mehaničkih tipkovnica prije nego stigne do suigrača, kako ih ni to ne bi ometalo u igranju.

Slusalice asus rog 71

INFO
Priključak: USB
Frekvencijski raspon: 20 Hz – 20 kHz
Frekvencijski raspon mikrofon: 50 Hz – 16 kHz
Zvučnici: prednji: 40 mm, subwoofer: 40 mm, centralni: 30 mm, sa strane: 20 mm, stražnji: 20 mm
Masa: 450 g
Viđeno u: Extreme digital
Cijena: 1.611,00 kn


HyperX CLOUD II

 

Kralj buđeta

HyperX je iznenadio tržište svojom Cloud ponudom gaming slušalica, koje su dobile i svoj nastavak u stilu Cloud II verzije s dodatnim mogućnostima. Mnogi kažu kako im je to pošlo za rukom jer nisu izmišljali toplu vodu, već su odlične slušalice za miksanje od tvrtke Takstar, zvane Takstar Pro 80 Rebrandirali u svoju gaming liniju te ih nazvali HyperX Cloud. Tako je zadržana povoljna cijena, dodani su detalji za gaming korisnike poput dodatnih padova od umjetne kože i velura koji se mogu čistiti, driver USB karticu s mogućnosti blokiranja mikrofona, kontroliranja glasnoče na slušalicama i mikrofonu te virtualni 7.1 način rada.

HyperX Cloud II

INFO
Priključak: USB
Frekvencijski raspon: 15 Hz – 25 kHz
Frekvencijski raspon mikrofon: 100 Hz – 12 kHz
Posebnosti: Odvojeni driver s virtualnim 7.1 zvukom
Driver: 53 mm
Težina: 350 g
Viđeno u: Mikronis
Cijena: 730,00 kn

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koje slušalice za igranje- Top 5 slušalica za gaming - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.