Samsung predstavlja dodatke za QLED TV prijemnike

Samsung predstavlja dodatke za QLED TV prijemnike

Južnokorejski gigant želi postati novi standard za TV dodatke.

Tvrtka Samsung Electronics najavila je predstavljanje dodataka za QLED TV prijemnike, uključujući TV stalke i prozirne ‘Invisible Connection’ optičke kablove.

Uz standardni TV stalak koji dolazi sa svim QLED TV prijemnicima, korisnici sada mogu kupiti i Samsung Studio Stand ili Samsung Gravity Stand. Prodaja dodataka za QLED TV prijemnike uključujući stalke i optičke kablove započet će u SAD-u, Europi i Koreji te se postepeno širiti i na ostala tržišta diljem svijeta.

Kako Samsung tvrdi, "Samsung Gravity Stand obogaćuje svaku prostoriju zahvaljujući svom modernom dizajnu i obliku."

QLED TV stand 3

"Izrađen od nehrđajućeg čelika, kojeg arhitekti i proizvođači namještaja često koriste zbog njegove izdržljivosti i estetske privlačnosti, Gravity Stand je toliko diskretan da kada je na njega postavljen QLED TV prijemnik, on izgleda kao da lebdi u zraku. Male dimenzije stalka također omogućavaju postavljanje TV prijemnika na mjesta na kojima prije nije bilo dovoljno prostora. Gravity Stand stalak također podržava rotiranje TV ekrana do 70 stupnjeva (do 35 stupnjeva u lijevu i desnu stranu).", stoji u službenom Samsungovom priopćenju za medije.

U Samsungovoj ponudi je i Studio Stand stalak koji korisnicima pruža mogućnost jednostavnog postavljanja TV prijemnika bilo gdje u svom domu.

U 2017., Samsung je standardizirao utor za montažu, čime je omogućio kompatibilnost za modele od 55 i 65 inča, uključujući i cijelu QLED seriju Q7 i Q8. Standardizirani utor omogućuje iznimno jednostavnu montažu Samsung televizora na postolje i mogućnost zamjene u slučaju potrebe.

QLED TV stand 1

Žele li korisnici svoj TV prijemnik postaviti na zid, Samsung je osmislio ‘No-gap wall-mount’ sustav.

Dodatno, tvrtka Samsung je predstavila i novi Invisible Connection, koji pomaže povezati TV prijemnik s njegovim perifernim uređajima pomoću tankog nevidljivog optičkog kabla, promjera 1.8 milimetara. Uz kupnju QLED TV prijemnika korisnici dobivaju kabel od 5 metara, dok se kabel duljine 15 metara prodaje odvojeno. PR

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavlja dodatke za QLED TV prijemnike - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.