Predstavljen Vivax Fly4 pametni telefon

Predstavljen Vivax Fly4 pametni telefon

Novi flagship telefon trebao bi pomoći Vivaxu u povećanju udjela na hrvatskom tržištu.

MSAN je u svojim prostorijama u Buzinu predstavio novi pametni telefon Vivax Fly 4.

Kao uvod u predstavljanje novog telefona Vivax Fly4 prikazani su rezultati poslovanja Vivax branda u prošloj godini u kojoj je Vivax napravio 45,3 milijuna kuna prihoda, a sa 17 posto s najvećim udjelom sudjeluje u dobiti MSAN brandova i distribucija.

IMG 20170602 110927

MSAN također navodi da je Vivax u 2016 godini imao 17,24% udjela na otvorenom hrvatskom tržištu pametnih telefona (ne uključujući brojke o prodaji kod teleoperatera), a cilj im je ove godine doći do 20% tržišnog udjela. Do tog cilja trebao bi im pomoći novi flagship telefon Fly4.

Novi Vivaxov flagship dolazi s 5,2 inčnim HD ekranom, metalnim kućištem i brzim punjenjem. Pogoni ga osmojezgreni procesor na 1.3 GHz uz 3 GB radne memorije i baterija velikog kapaciteta od 4000 mAh, a tu je i prednji čitač otiska prsta. Stražnja kamera ima 13 MP, a prednja od 8 megapiksela, obje dolaze sa Samsungovim senzorima.

VIVAX 2

Telefon dolazi sa DualSIM opcijom i 32 GB interne memorije. Uz sve ove specifikacije, možda najatraktivniji feature je pristupačna cijena od 1.300 kuna. Telefon dolazi u dvije boje, zlatna i titanium grey. Mobilni telefon dolazi s predinstaliranom aplikacijom home kojom se povezuje s ostalim Vivax uređajima poput televizora i klime. Iz Vivaxa su naglasili kako se od konkurencije razlikuju jer imaju svoj vlastiti servis i time korisniku nude sigurnost. Uređaj radi na operativnom sustavu Android 7.0 Nougat.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljen Vivax Fly4 pametni telefon - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.