Predstavljen Vivax Fly4 pametni telefon

Predstavljen Vivax Fly4 pametni telefon

Novi flagship telefon trebao bi pomoći Vivaxu u povećanju udjela na hrvatskom tržištu.

MSAN je u svojim prostorijama u Buzinu predstavio novi pametni telefon Vivax Fly 4.

Kao uvod u predstavljanje novog telefona Vivax Fly4 prikazani su rezultati poslovanja Vivax branda u prošloj godini u kojoj je Vivax napravio 45,3 milijuna kuna prihoda, a sa 17 posto s najvećim udjelom sudjeluje u dobiti MSAN brandova i distribucija.

IMG 20170602 110927

MSAN također navodi da je Vivax u 2016 godini imao 17,24% udjela na otvorenom hrvatskom tržištu pametnih telefona (ne uključujući brojke o prodaji kod teleoperatera), a cilj im je ove godine doći do 20% tržišnog udjela. Do tog cilja trebao bi im pomoći novi flagship telefon Fly4.

Novi Vivaxov flagship dolazi s 5,2 inčnim HD ekranom, metalnim kućištem i brzim punjenjem. Pogoni ga osmojezgreni procesor na 1.3 GHz uz 3 GB radne memorije i baterija velikog kapaciteta od 4000 mAh, a tu je i prednji čitač otiska prsta. Stražnja kamera ima 13 MP, a prednja od 8 megapiksela, obje dolaze sa Samsungovim senzorima.

VIVAX 2

Telefon dolazi sa DualSIM opcijom i 32 GB interne memorije. Uz sve ove specifikacije, možda najatraktivniji feature je pristupačna cijena od 1.300 kuna. Telefon dolazi u dvije boje, zlatna i titanium grey. Mobilni telefon dolazi s predinstaliranom aplikacijom home kojom se povezuje s ostalim Vivax uređajima poput televizora i klime. Iz Vivaxa su naglasili kako se od konkurencije razlikuju jer imaju svoj vlastiti servis i time korisniku nude sigurnost. Uređaj radi na operativnom sustavu Android 7.0 Nougat.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljen Vivax Fly4 pametni telefon - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.