AOC predstavio 240Hz AGON G-SYNC monitor - 5.0 out of 5 based on 1 vote
AOC predstavio 240Hz AGON G-SYNC monitor

AOC predstavio 240Hz AGON G-SYNC monitor

AOC je predstavio najbrži NVIDIA NVIDIA G-SYNC gaming monitor do sada, AGON AG251FG.

AOC AGON AG251FG nudi stupanj osvježavanja od 240 Hz, vremenom odziva od 1 ms i NVIDIA ULMB za smanjeno zamagljenje pokreta (motion blur), a donosi i značajke kao što su AOC Shadow Control tehnologija i ergonomsko AOC Ergo Dial postolje.

AG251 side h

AOC AGON AG251FG dolazi sa 24.5-inčnim Full-HD TN panelom (16:9 formata, 1920 x 1080 piksela), koji je nešto veći od uobičajenih 24-inča koji se koriste u eSportovima. G-SYNC tehnologija sinkronizira stopu osvježavanja na GPU kompatibilnim NVIDIA grafičkim karticama kako bi se uklonilo trganje ili zastajkivanje slike, kao i ulazno kašnjenje. Vrijeme odziva od 1 ms i NVIDIA ULMB značajka također smanjuju zamagljenje pokreta.

Agon 25in frontback logo

Kako AOC tvrdi, Ergo Dial postolje nudi ergonomske mogućnosti rada uključujući nagib, rotaciju i podešavanje visine (skala visine uključena), držač za slušalice na uvlačenje i ručicu za nošenje. Tu je i AOC Flicker Free tehnologija smanjuje titranje slike kako bi se spriječilo naprezanje očiju, dok AOC Low Light Blue opcija smanjuje potencijalno štetnu plavu svjetlost.

AG251 back to left h

AOC AGON AG251FG bit će dostupan od kolovoza ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 4.489 kuna (bez PDV-a). PR

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AOC predstavio 240Hz AGON G-SYNC monitor - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.