Na MWC-u smo testirali Sony Xperia XZ Premium - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Na MWC-u smo testirali Sony Xperia XZ Premium

Na MWC-u smo testirali Sony Xperia XZ Premium

Ravno s MWC-a donosimo prvi test Sony Xperia XZ Premium smartphone uređaja.

Sony Xperia XZ Premium je prvi na svijetu smartfon s 5,5-inčnom 4K HDR ekranom (High Dynamic Range, 2160 x 3840), a već postoji i sadržaj za ovaj vodootporni telefon koji će se preuzimati preko Amazon Prime Videa – Goliath, The Grand Tour…

Sony Xperia XZ Premium s Motion Eye Camerom omogućuje snimanje video zapisa s 960 fps pa se video kasnije može reproducirati uz pomalo nevjerojatno usporenje tako da uz ovaj telefon sigurno možemo vidjeti i neke stvari koje ljudsko oko ne hvata.

sony xperia xz premium kamera

Ovo je prvi smartphone koji ima memory stacked Exmor RS senzor s tehnologijama, koje se obično mogu naći samo na vrhunskim kompaktnim fotoaparatima, te omogućava 5 puta brže skeniranje slika i transfer podataka. To znači da možete stvarati senzacionalne videozapise svojih svakodnevnih trenutaka snimajući 960 frameova u sekundi, a zatim reproducirati video u Super slow motionu koji je četiri puta sporiji nego kod drugih smartphonea i daje vam više detalja na dlanu nego što je ikada prije bilo moguće. Uz to, Predictive Capture uvijek je jedan korak ispred i automatski počinje snimati fotografije kada detektira poket, čak i prije nego pritisnete tipku, pa na nekoj od najviše četiri fotografije snimljene sekundu prije nego što ste pritisnuli okidač možete naći i trenutak koji vam je promaknuo. Povrh toga, novi 19 MP senzor visoke rezolucije ima 19% veće piksele da uhvati više svjetla te osigurava nevjerojatne detalje i oštre fotografije čak i pri lošem osvjetljenju ili jakom pozadinskom svjetlu.

U telefonu je ugrađen Snapdragon 835 čipset koji omogućuje download podataka do brzine 1 Mb/s. S obzirom da čipset još nije dostupan, jasno je zašto smo vrlo brzo Sonyju vratili njihov telefon.

Više na Mobil.hr.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Na MWC-u smo testirali Sony Xperia XZ Premium - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.