HTC najavio U Ultra i U Play smartphone uređaje - 4.5 out of 5 based on 2 votes
HTC najavio U Ultra i U Play smartphone uređaje

HTC najavio U Ultra i U Play smartphone uređaje

Na eventu na Tajvanu, HTC je napokon otkrio o čemu je bila riječ u onom "U" najavama, a sada znamo da su u pitanju bili novi smartphone uređaji.

HTC je tako najavio HTC U Ultra i U Play, nova modela koji slijede poznatu strategiju tvrtke; jedan će uređaj biti namijenjen high-end tržištu, dok je drugi, slabijih specifikacija, usmjeren prema drugačijem tipu korisnika.

U Ultra je uređaj koji će biti lansiran u čitavom svijetu, dok će U Play imati nešto više ograničen utjecaj. Oba uređaja imaju potpuno novi dizajn, u kojem dominira staklena pozadina, a tu su i senzor otiska prsta, "Home" tipka i kapacitivne tipke za "Natrag" i "Nedavno". Na uređajima također nećemo naći utor za slušalice, no zato je tu USB-C.

HTC U Play 6V IceWhite

HTC U Play

U Ultra, prema nazivu očito ima bolje specifikacije. U pitanju je 5,7 inčni QHD zaslon, dok U Play koristi 5,2 inčni 1080p zaslon. Doduše, zanimljivo je da U Ultra nudi i sekundarni zaslon veličine dva inča, a prikazuje informacije poput sastanaka, podsjetnika, često korištenih aplikacija, itd.

Unutar U Ultra nalazi se Snapdragon 821 procesor, 4 GB radne memorije, 64 GB prostora za pohranu podataka, slot za SD karticu, te 3000 mAh bateriju. Kamera gotovo da je "posuđena" od HTC 10, obzirom da se radi o 12MP UltraPixel senzoru, a tu je i HTC-ova posljednja BoomSound tehnologija.

HTC U Ultra 6V SapphireBlue

HTC U Ultra

U Play je nešto konzervativniji. Sekundarnog zaslona uopće nema; na raspolaganju ima MediaTek Helio P10 procesor, s 3GB ili 4GB radne memorije, 32GB, odnosno 64GB prostora za pohranu podataka, te 2500 mAh bateriju.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HTC najavio U Ultra i U Play smartphone uređaje - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.