Moto Z telefoni i moduli stigli u Hrvatsku - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Moto Z telefoni i moduli stigli u Hrvatsku

Moto Z telefoni i moduli stigli u Hrvatsku

Novi Moto Z i Moto Z Play telefoni stigli su u naše krajeve s kompletom modula.

Lenovo je objavio dostupnost novih Moto Z i Moto Z Play telefona na hrvatskom tržištu, a posebno nas veseli što stižu sa svim Moto Mods dodacima (modulima).

Za Moto Z kažu da je najtanji premium pametni telefon na svijetu, a izrađen je od aluminija klase koja se koristi na vojnim zrakoplovima te nehrđajućeg čelika.

Telefon je čvrste izrade, ultra-lagan i sa svojih 5,2 mm doista tanak poput britve. Moto Z dolazi s kamerom visoke rezolucije od 13 MP i optičkim stabilizatorom slike te laserskim auto-fokusom. Prednja kamera sa širokokutnim objektivom i 5 MP senzorom odlično će vam poslužiti za selfije.

HB Camera Combo ROW

Moto Z Play dolazi s baterijom koja omogućuje rad do 50 sati, što je ujedno i najizdržljivija Moto baterija do sad. TurboPower mogućnost nudi brzo punjenje: do 9 sati rada za samo 15 minuta punjenja, a za snimanje kvalitetnih i oštrih fotografija koristit će vam kamera od 16 MP s laserskim autofokusom.

Što se tiče Moto Mods modula, moći ćete kupiti Incipio off GRID Power Pack koji će vam dodati do 22 sata trajanja baterije, a za napredne mogućnosti fotografiranja moći ćete priključiti Hasselblad True Zoom Moto Mod koji dolazi uz 10x optički zoom i Xenon bljeskalicu. Dodatni bonus je u tome što ćete dobiti i slobodan pristup Hasselbladovom Phocus softveru za kontrolu uređivanja.

JBL Soundboost WhtConcertDetail

Kako biste svoj telefon pretvorili u mašinu za tulume, moći ćete koristiti JBL SoundBoost modul koji dolazi s dva ugrađena zvučnika od 3 vata kako bi omogućio uživanje u stereo glazbi visoke kvalitete. Pored toga, ima ugrađen playtime od 10 sati kako biste glazbu mogli puštati cijelu noć.

MotoMods InstaShare Detail

I na kraju, među modovima se nudi i Insta-Share Projector Moto Mod koji će pretvoriti svaku podlogu u 70-inčni zaslon ili projekcijsko platno kako bi vam omogućio uživanje u omiljenim video zapisima, filmovima ili slikama.

Mobiteli i moduli su dostupni kod svih teleoperatera i u retail trgovinama poput Linksa i Mikronisa. Što se cijena tiče, Moto Z bi trebao koštati 5.499 kn, a Moto Z Play 3.499 kn. Dodaci se kreću od 69 do 210 eura, no cijene za hrvatsko tržište još nisu definirane.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Moto Z telefoni i moduli stigli u Hrvatsku - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.