Wileyfox smartphone po prvi puta u Hrvatskoj - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Wileyfox smartphone po prvi puta u Hrvatskoj

Wileyfox smartphone po prvi puta u Hrvatskoj

Iako Britanci izlaze iz EU, to ne znači da britanski proizvodi ne mogu doći u Hrvatsku. Upravo su britanski smartphone uređaji Wileyfox po prvi puta raspoloživi na hrvatskom tržištu.

Tvrtka Microteam iz Velike Gorice već nudi dva pametna telefona britanskog proizvođača Wileyfox, Spark i Swift, kojima se uskoro pridružuju i četiri novija modela: Spark+, Spark X, Swift 2 i Swift 2+.

Uređaj Spark+ nudi HD IPS zaslon dijagonale 5 inča, četverojezgreni 64-bitni MediaTek SoC radne frekvencije 1,3 Ghz, 2 GB RAM-a, 16 GB prostora za pohranu podataka proširive MicroSD karticama, kao i stražnju kameru od 13 MP, te prednju od 8 MP.

Spark X nudi identične specifikacije, osim što ima veći zaslon; 5,5", kao i veću i jaču bateriju (3000mAh, za razliku od 2200 mAh u Spark+).

wileyfox spark

Wileyfox Spark+/X

Tu su i Swift modeli koji će kod hrvatskog Microteama biti raspoloživi u studenom. Swift 2 nudi 5-inčni zaslon s Gorilla Glass zaštitom, Qualcommov OctaCore MSM 8937 čipset frekvencije 1,4 GHz, 2 GB radne memorije, 16 GB prostora za pohranu podataka (podrška za Micro SD kartice), 13 megapikselnu stražnju i 8 megapikselnu "selfie" kameru, podršku za 4G LTE mreže, te Quick Charge 3.0 bateriju snage 2700 mAh. Swift 2+ razlikuje se većom radnom memorijom (3 GB), te većim prostorom za pohranu podataka (32 GB).

wileyfox swift

Wileyfox Swift 2/2+

Wileyfox smartphone uređaje pokreće modificirani Android operativni sustav, Cyanogen 13, baziran na Android 6 OS-u.

Više informacija o Wileyfox uređajima nalazi se na službenoj web stranici, dok je nove uređaje od studenog moguće naručiti preko Microteamovog weba.

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Wileyfox smartphone po prvi puta u Hrvatskoj - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.