AMD najavio sedmu generaciju AMD PRO procesora - 5.0 out of 5 based on 1 vote
AMD najavio sedmu generaciju AMD PRO procesora

AMD najavio sedmu generaciju AMD PRO procesora

AMD je najavio nove AMD PRO procesore za poslovne korisnike, s namjerom da ponude odlične performanse i pouzdanost.

 

 

AMD i Calanys Channers Forum najavili su prva računala sa sedmom generacijom AMD PRO APU-ovima namijenjenim poslovnim korisnicima.

 

 

AMD PRO APU-ovi nude poboljšane procesorske i grafičke performanse i energetski su učinkovitiji. AMD PRO desktop procesori nude do 14% procesorske snage i 22% bolje grafičke performanse, uz 32% bolju energetsku učinkovitost. Tvrtka također tvrdi kako novi PRO procesori brinu o sigurnosti osjetljivih podataka i aplikacija zahvaljujući dediciranoj i integriranoj AMD Secure Processor tehnologiji koja na hardverskom nivou za korisnika stvara sigurnosno okružje. Osim toga, nova AMD AM4 desktop inrastruktura omogućiti će stabilnu i nadogradivu platformu.

AMD je već najavio kako će se novi AMD-ovi PRO procesori naći u HP i Lenovo računalima, a HP najavljuje da će AMD PRO procesori dolaze s HP EliteDesk 705 G3 desktop PC-jima.

Sedma generacija AMD PRO procesora, kako AMD kaže, kreirana je za najbolje performanse i pouzdanost pri najvećim opterećenjima, a biti će raspoloživi u HP, Lenovo i računalima drugih proizvođača. PR

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AMD najavio sedmu generaciju AMD PRO procesora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.