Bežična brava za daljinsko otključavanje i otvaranje vrata - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Bežična brava za daljinsko otključavanje i otvaranje vrata

Bežična brava za daljinsko otključavanje i otvaranje vrata

Abus Home Tec Pro CFA300W je bežična brava koja može dobro doći u situacijama kada se vraćate iz kupovine, a u objema rukama teglite vrećice.

Nije rijetkost da se nakon kupovine nađemo u situaciji kako stojimo pred vratima kuće, odnosno stana te s obje ruke zauzete vrećicama akrobatski nastojimo otključati bravu. Ili se jednostavno ženi na sav glas deremo da nas uvede. 

Conrad Tekkie preporuka

Kako Conrad javlja, Abus Home Tec Pro CFA3000W je bežična brava dizajnirana za izbjegavanje takvih situacija, a služi za naknadno opremanje vrata, kako biste daljinskim sustavom otključali i otvorili vrata.

abus bezicna brava

Bravu je moguće jednostavno instalirati bez potrebe za zvanjem majstora, a u paketu s bravom stiže i vodič kako bi je sami montirali. Montaža se vrši bez posebnih cilindara, a automatski operater uneprijed je programiran. Brava je također opremljena i AES 128-bitnom enkripcijom.

Za bravu su raspoloživi i dodaci koji se doduše kupuju zasebno. U pitanju su bežična tipkovnica kojom vrata možete otključati kodom; daljinski upravljač namijenjen daljinskom otključavanju brave; te Smart Way of Life, Conradov program za pametne kuće u kojeg je moguće integrirati i Abus Home Tec Pro CFA3000W bežičnu bravu. PR

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Bežična brava za daljinsko otključavanje i otvaranje vrata - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.