MSI slavi 30 godina rada s limitiranom GTX 1080 grafičkom karticom s vodenim hlađenjem - 5.0 out of 5 based on 1 vote
MSI slavi 30 godina rada s limitiranom GTX 1080 grafičkom karticom s vodenim hlađenjem

MSI slavi 30 godina rada s limitiranom GTX 1080 grafičkom karticom s vodenim hlađenjem

Još jedna od kompanija koja proslavljuje obljetnicu svog rada je i MSI, najavivši limitirano izdanje GTX 1080 kartice u suradnji sa slovenskim EK Water Blocksom.

Ove godine slave 30 godina rada neke poznate kompanije, kao što su In-Win i MSI. Kako bi proslavio ovu obljetnicu kompanija je u suradnji s EK Water Blocksom stvorila atraktivnu grafičku karticu GTX 1080 s vodenim hlađenjem u ograničenom izdanju.

Ovo nije prvi put da ove dvije kompanije surađuju. Zajedno su radili na GeForce GTX 1080 i GTX 1070 Sea Hawk EK X karticama koje dolaze s vodenim hlađenjem od EKWB-a. Promijenjen je i sam dizajn ove kartice koja uključuje specijalno napravljen za ovu svrhu 120 mm verziju vodenog hlađenja s prilagodljivim sustavom zatvorene petlje, EK-XLC Predator cooler.

MSI GTX 1080 30 Anniv

MSI-eva GeForce GTX 1080 30th Anniversary grafička kartica tako dolazi s potpunim coverom na vrhu i čeličnim sivim linijama na kojem se nalazi logo oba dvije kompanije, logo zmaja i oznaka obljetnice. Prva dva logoa osvjetljena su RGB LED-icama. Na kartici je spojeno dvije cijevi koje idu do vodenog hlađenja čija je baza napravljena od poniklanog elektrolitičkog bakra. Blok sadrži kanale koji idu direktno preko GPU-a, memorije i VRM-a.

Na hardverskoj strani kartica ima takt od 1721 MHz (boost do 1860 MHz), 8 GB GDDR5X memoriju i RGB LED backplate. Standardne opcije portova uključuju tri DisplayPorta, HDMI i DVI-D.

GeForce GTX 1080 30th Anniversary V336 2D3

Za sada nema informacija o cijeni ili dostupnosti, no za računati je da će biti prilično velika cijena.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI slavi 30 godina rada s limitiranom GTX 1080 grafičkom karticom s vodenim hlađenjem - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.